2.1 C
Бургас
неделя, декември 10, 2023

Суши нокти у дома? Най-новата мода от Япония

sushi-nails-2Когато Кейти Пери направи нещо странно, интернет не остава безразличен. Дори когато ноктите й приличаха на суши, това моментално се превърна в най-горещия тренд.
sushi-nails-3Пери може да е била от първите с този ексцентричен стил, но сега интернет прелива от видеа и снимки със странни нигири и сашими маникюри.
sushi-nails-4

Въпреки че поддържането на такива нокти би ви затруднило да държите клечките, с които хапвате суши, този маникюр си струва риска. Пък и с колко други храни можем да направим това… колкото и да обичате пилешки крилца и свински уши, съгласете се, че няма да изглеждат добре на ноктите ви.

Едно е сигурно – сушито предлага богато визуално разнообразие и можете да импровизирате до безкрайност. Например, ако обичате повече суши ролцата, можете да използвате следното видео, за да ги претворите върху маникюра си:

Ако обаче нигири е вашата страст, ефектът ще получите по съвсем друг начин:

Може би не случайно, най-ефектните са именно тези, които изглеждат като сашими – златният стандарт в сушито. Те са и най-трудни за направа, но пак можете да се справите и сами вкъщи:

Ако често гризете ноктите си, това няма да ви е от полза, освен ако не мразите суши. Лично ние препоръчваме да се опитате сами да получите този ефект вкъши и да спестите парите за маникюристка за едно суши парти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии