Присъедини се!

Ние от Slojno.com вярваме, че журналистиката трябва да бъде забавна, образователна, да успява да те развълнува и най-вече да носи удоволствие.

Представи си работа в екип с умни, забавни и отдадени на каузата хора, свежи и иновативни идеи в сфери като предприемачество, образование, личностно развитие, кулинария и още куп други. Да имаш пълната свобода да пишеш и изразяваш себе си и най-щурите си идеи, да получаваш подкрепа от целия екип, като всичко това е поднесено по изключително забавен начин.

https://slojno.com/wp/wp-content/uploads/2014/07/rsz_logo-slojno8711.png

Ние сме млада и независима медия. Нямаме спонсори и не сме обвързани с политически партии или фирми, които да ни казват как. Ние пишем само за това, което ни е интересно. Тук си говорим за всичко, освен политика и спорт : ) Ако твоите интереси са свързани именно с това, готови сме на компромис и ще ти дадем трибуна. За в момента не можем да предложим заплащане, тъй като проектът няма финансова облага и всичко се прави за удоволствие.

Екипът ни е голям, но място винаги ще се намери и за теб, защото всеки е уникален и трябва да бъде чут. Твоята гледна точка е важна за нас!

За да станеш част от екипа ни е нужно:
– да владееш добре български език
– да имаш компютърни познания
– да умееш да работиш в екип
– да си готин и усмихнат човек

За да кандидатстваш за автор в Slojno.com е нужно да изпратиш кратко представяне и твои материали на [email protected] . Ние ще се свържем с теб!