Реклама

Slojno.com е млада медия, създавана от млади хора и предлагаща свеж поглед над нещата от сивото ежедневие. Бързо разрастващата ни се аудитория е съставена от хора на различна възраст с най-разнообразни интереси.

Безспорен факт е, че в днешно време интернет рекламата измества всички досега познати методи за популяризиране на даден продукт или услуга. 9 от 10 човека отминавайки смачкват натикания в ръцете им флаер. 9 от 10 сменят канала или отиват до тоалетна по време на рекламния блок. 9 от 10 не четат преса, а получават информация от мрежата.
Slojno.com е тук и ви предоставя ефективна реклама същевременно на ниска цена. 


Copywriting[1]

Рекламна публикация или Рекламна статия – новият начин на представяне!

Рекламната статия или Рекламна публикация е един от най-силните инструменти за продажба в интернет пространството. Освен, че влияе изключително благоприятно върху оптимизацията на уеб сайта Ви, Рекламната публикация представя услугите и продуктите Ви по най-подходящия начин, така че да предизвика интереса на клиентите Ви върху това, което предлагате.

Защо ми е необходима Рекламна публикация/Рекламна статия?

  • За да се представите по един уникално различен начин;
  • За да промотирате кампания, продукт или услуга, която искате да продавате;
  • За да създадете или затвърдите бранда си;
  • За да вдигнете рейтинга на сайта си в google.bg.

Рекламните публикации влизат в категория Платени публикации.

Цена за публикувана статия 20 лева. Размера на текста е без ограничения, както и броя снимки. Имате пълна свобода да представите вашият продукт или услуга.