19.4 C
Бургас
сряда, май 25, 2022

ШОК: Пловдивчанка получи парцал вместо рокля за бала от Китай (СНИМКИ)

Абитуриентка от Пловдив лее горчиви сълзи заради балната си рокля. Момичето поръчало официалния тоалет онлайн, като предоставило собствените си мерки, по които трябвало да бъде ушита дрехата.

abiturientka (1)

Дни преди абитуриентските балове Клавдия получава дълго чаканата пратка от Хонг Конг. Девойката щяла да припадне щом отворила пакета. Роклята, за която родителите й платили 300 лева, се оказала с няколко размера по-малка, а страничната цепка не скривала бельото на Клавдия.

abiturientka (2)Ема, майката на момичето, обяснява с какво нетърпение са очаквали завършването, а балната вечер щяла да постави финала на денонощното учене и подготовка за матури и кандидатстване в чужбина.
Именно заради огромния труд, който полагала Клавдия за изпитите си, двете с майка й не успели да отделят достатъчно време, за да обикалят бутиците и да изберат заедно идеалната рокля за бала. abiturientka (4)abiturientka (3)Наложило се абитуриентката да си хареса модел онлайн и да поръча своя тоалет, доверявайки се на положителните коментари за търговеца в интернет.
Семейството не пазарува за първи път по този начин, а по-скоро това е обичайна практика за тях.

Повечето приятелки и съученички на Клавдия също поръчали роклите си по интернет и останали доволни от покупките, затова момичето решило да рискува с тоалета в последния момент.
В повечето случаи цената определя качеството при поръчки от Китай, затова и семейството преценило, че за 300 лева ще получат именно мечтаната рокля. Още повече, че не се опитвали да спестят пари, а по-скоро да се сдобият с перфектната дреха, тъй като не могли да намерят добра шивачка, която да не е затрупана с ангажименти покрай абитуриентите.

 

ВИЖ ОЩЕ:

Жена иска да съди AliExpress заради рокля

Виж най-смешните покупки от AliExpress (50 СНИМКИ на прецакани клиенти)

Уви, Клавдия не е единствената, която трябва да търси правата си и ще остане без мечтания тоалет за абитуриентския си бал. Вижте още няколко жертви на китайските сайтове, които могат да ви разплачат…

gafove (5)

gafove (4)

gafove (3)

gafove (2)

gaf (16)

gafove (1)

gaf (1) gaf (2) gaf (3) gaf (4) gaf (5) gaf (6) gaf (7) gaf (8) gaf (9) gaf (10) gaf (11) gaf (12) gaf (13) gaf (14) gaf (15) gaf (17) gaf (18) gaf (19) gaf (20) gaf (21) gaf (22) gaf (23) gaf (24) gaf (25) gaf (26) gaf (27)

Абитуриентска колекция:

13 КОМЕНТАРИ

 1. Аз мисля, че роклята е супер! Моделката е с проблемно тяло. Ако аз я сложа ще ми стои 100 пъти по-добре! А и тази рокля, ако не се лъжа е около 30$, както да очаква!

  • АХАХХАХААХАА :)))))) Какво проблемно тяло? Момичето си е дало мерките, китайчетата са сгафили, както винаги!

   • Нещо е объркала малката като започнем от мярката и свършим с цената 😉
    Тази рокля е максимум 100 евро!Моята сватбена рокля/ без да съм им дала мерки е от Китай 180 евро,ато единствената мярка която им дадох беше за подпатата отдолу/обръча/ и я сгреших.Хората ми звъннаха от Китай да подтвъдя размера,защото ми казаха,че е грешен.
    Не вярвам на девойката!

  • Ахахахах, госпожата с перфектното тяло! Вижте, момичето има хубаво тяло. Като почнете с тея глупости. Да Ви имам самочувствието! Роклята е ужасна и въобще не отговаря на снимката. А Вие една ли бихте се побрали в тази рокля. Ако успеете или сте на 8 или сте анорелсичка.

  • Знаеш ли колко излиза една рокля да ти я ушие шивач….Сигурно знаеш…сега разбираш ли защо и аз моята я купих от втора употреба магазин на килограм.

 2. Всеки път като някой си купи от Китай балната рокля, някоя игла на някоя шивачка в БГ се чупи без причина… 🙁

 3. Поръчката специално от такива китайски сайтове никога не е добра идея за последния момент. Няма как за 20-30-50 долара да се очаква съвършенство. Близко е до акъла, че те качват снимки на оригиналния, марков прототип на дрехата, пък после – както успеят да я ушият, така. И след това – ако щеш реви – пратките се предплащат с карта. Така и не се научиха хората – око да види, ръка да пипне.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
69последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии