17.6 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Как започнах курсове по английски език със сугестопедия

Сугестопедия е метод за изучаване на чужди езици посредством психология и педагогика. Той е плод на проф. доктор Георги Лозанов, който е специалист по психология и психиатрия. Системата при провеждане на курсове по английски език включва изваждането на интелектуалния потенциал при курсистите чрез мотивация и групови сеанси.angliiski

За пръв път прочетох за сугестопедията в интернет пространството и по-точно в сайта на сугестопедичен център Allegro Vivace, който се намира в град София. Аз живея в столицата и още на следващия ден отидох, за да проверя как стоят нещата на място.

С много уговорки успях да проникна в един учебен час и останах впечатлен от начина на преподаване. Последното минаваше през забавления, танци, песни и много усмивки, което ме плени. Бях учил английски език само в училище, но така или иначе не започнах да го говоря правилно.

Сугестопедагогиката (сугестопедия) ми хареса заради липсата на умора, стрес и домашна работа. Всички тези фактори ме накараха да платя цената за курсовете по английски и да се влея в една от групите наброяваща 12 човека. Един месец по-късно знаех стотици, ако не и хиляди думи, както и придобих правилно произношение.

Естествено не спрях уроците, защото трябваше да мина още няколко нива докато стана истински добър. Хората в класовете бяха много приятни и на различна възраст от младежи до възрастни, едно наистина уникално съчетание. Намерих много приятели, с които си помагахме в учебния процес, а това е т.нар. колективна работа даде супер резултати.

Обобщителни думи

Сега написах тази статия за всеки, който иска да стартира качествени курсове по английски език. Аз го направих благодарение на уебсайта http://suggestopediabg.com, където ще намерите допълнителна информация за метода, цените на уроците и всичко що ви касае. Аз лично ви желая високи резултати и час по-скоро да научите любимия език. Чао и на добър час!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии