23.8 C
Бургас
събота, юни 22, 2024

Как миньоните прекарват лятото? /снимки/

Жега… пот се стича по телата… няма място за романтика. Убийствените горещини ви отвращават и правят идеята за любовни ласки непоносимо отблъскваща. Иска ви се да се захлади по-скоро, за да може да паднете отново в обятията на своята половинка, нали?

Да, ама не! В същото време има хора, които умеят да се наслаждават на слънчевите лъчи и да извлекат максимални ползи от горещините. По-скоро да ги неутрализират…

Първият вариант е да отидете на кино, но не лятно, разбира се. Там ще се насладите поне за час и половина на климатичните ласки и ще забравите за ада навън. Сигурни сме, че е почти невъзможно и някак противоестествено все още да не сте гледали „Миньоните“, но ако зла участ ви е застигнала и не сте успели, това е добро решение за горещия следобед (особено, ако искате да избягате далеч от стаята си със западно изложение, каквато е и нашата свидна редакция).

Ако пък имате повече свободно време и средства, които можете да инвестирате в летни забавления и не ви се завира в тъмния и прохладен киносалон, нека ви дадем няколко горещи предложения как да прекарате почивката си по примера на малките жълти човечета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии