14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Задължително! 13 неща, които трябва да направиш преди да се омъжиш

Привет, момичета! Ако скоро ви предстои да минете под венчилото, спрете и се замислете имали ли сте време за всичко онова, което сте искали да направите, докато сте все още свободни и необвързани. Позволете само за минутка да ви дадем някои съвети и напътствия, за да не се окаже, че ще съжалявате след големия ден. Всъщност всеки сам решава за себе си какво да включва този списък, ние само даваме лек тласък на въображението ви. Да започваме!

1. Да си загубите ума по грешния човек. Щом се е стигнало до сватба, сигурно вече сте преживели този момент. Рядко първата връзка е сполучлива, а почти невъзможно тя да доведе до брак. Както казва баба ми, от която е взела пример и Кели Кларксън – Каквото не те убива, те прави по-силен! В случай, че сте нямали подобно изживяване, може спокойно да пропуснете тази точка.

4233862. Научете се да приготвяте поне едно ястие много, много добре. Разбирам идеално, че за повечето от вас любимият домакински уред е микровълновата печка, но със сигурност трябва да имате поне ястие, което да владеете до съвършенство, щото видиш ли – любовта на мъжа минавала през стомаха.

3. Бъдете безрасъдни с прането (поне веднъж). За да спестите пари и най-вече нерви, поне веднъж си позволете да сте безотговорни с мръсните дрехи, без да ги сортирате по цвят, материя и прочие. При повече късмет няма да се наложи да се сбогувате с някой любим парцал, но все пак позволете си този лукс.

Getting-Your-Dream-Job4. Преследвайте вашата мечтана работа. Това може да ви накара да се чувствате като кученце, което гони опашката си, но в крайна сметка по-добре така, отколкото да тичате по петите на някой мъж.

5. Попътувайте с приятелките си. Научете се да казвате „Целуни ме“ и „Имам лютив спрей“ на няколко чужди езика, а също не се страхувайте да крещите високо.

adult-daughter-shopping-with-her-mother6. Прекарвайте време с майка си. Направете пътешествие из гардероба й, вместо да ходите на шопинг. В някои от нейните винтидж тоалети можете да предизвикате истински фурор, а и ще спестите доста пари.

7. „Изчистете“ живота си. Изтрийте филмите от компютъра, които никога няма да гледате. Оттървете се от „приятелите“ в социалната мрежа, с които не поддържате връзка. Изтрийте всякакви спомени, свързани с последния тип, който ви разби сърцето. Разчистете вкъщи и не се страхувайте да изхвърлите неща в кофата.

8. Станете доброволец. Лишете се от няколко часа във фейсбук и помогнете за някоя добра кауза.

?????????????????????9. Започнете да спестявате. Рестото от магазина, стотинките, които се търкалят по дъното на чантата ви, са идеалното начало да започнете да пълните касичка, с която да осъществите мечтаното пътуване до Бали, например.

10. Помислете дали искате да имате деца. Дали ще търсите утеха в 10 мяукащи създания, ще имате 1 или 5 деца, няма значение. Всичко е наред, ако с партньора ви сте на едно мнение за това.

135-39448-dressbad-136828544211. Високи токчета и червено червило. Ако не е в стила ви, то трябва да го опитате задължително, поне веднъж. В същото време е важно да имате самочувствие, излизайки навън и без грим. Научете се да приемате комплиментите, но по-важното е да разберете, че нямате нужда от тях, за да се чувствате в хармония със себе си.

12. Научете се да казвате „НЕ“. Не и това е! Не дължите никому обяснения. Спрете да се извинявате, а просто кажете не.

13. Научете се да казвате „ДА“. Заслужаваш да бъдеш щастлива. Разбери какво те кара да се чувстваш така и го преследвай до дупка без значение дали е кариера, прекратяване на несполучлива връзка или да излезеш на среща с някого, който е обул шорти и е опънал черни чорапи до прасеца.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии