18.1 C
Бургас
петък, май 24, 2024

ВНИМАНИЕ: Нагъл лъжец събира дарения за Ана-Мария чрез фейсбук!

Тази сутрин е получен сигнал в сектор „Икономическа полиция“ при ОДМВР – Бургас от близки на Ана-Мария Гепова от Бургас за това, че във фейсбук е създадена фалшива страница с цел събиране на пари по банкова сметка за лечението на малкото момиче. Вече са предприети своевременни мерки от полицаите. Банковата сметка е блокирана, като от нея не могат да се изтеглят събраните до момента парични средства. Установена е самоличността на лицето, създало фалшивата страница във фейсбук. Предприемат действия по пълно изясняване на ситуацията за бързо и адекватно вземане на мерки и реализиране на цялата строгост на закона.

Данните за фалшивата банкова сметка са IBAN: BG60STSA93000020264250 към БАНКА ДСК. Ако вие сте от излъганите, сигнализирайте на 112!

13-годишната Анна-Мария от Бургас страда от злокачествено заболяване, като първоначалната диагноза е тумор на прешлен на гръбначния стълб, заради който момичето се парализирало. Всичко започнало внезапно през септември 2013 от едно невинно изтръпване на крака. Следва една операция, после втора – за доизчистване на тумора.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии