14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Внимание: Големи проверки в Слънчев бряг и Несебър

За времето от 02.06.т.г. до 09.06.т.г. с цел за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на метода «широкообхватен контрол», на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени общо 493 МПС и 715 лица.

Съставени са 177 акта за установяване на административни нарушения, от които : два за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила, 9 акта за управление на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 14 акта за шофиране от неправоспособни водачи на МПС и 6 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност».

За други нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 63 акта, а за нарушения на Наредби на Община Несебър са съставени 14 акта. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 36 акта, а за нарушения на Закона за МВР – 5 акта. Наложени са 98 глоби по фиш. Образувани са пет бързи полицейски производства на лица, притежаващи наркотични вещества.

1 коментар

  1. Внимавайте! Сега около 12-ти ( празника на Слънчев бряг) ще има много патрулки навсякъде. По-добре не ходете никъде, от колкото да съжалявате !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии