24.3 C
Бургас
петък, юни 14, 2024

ВИДЕО: Нечувани издевателства в детска градина

 

Работниците в нелицензирана румънска детска градина бият децата и им крещят. Това може да се види във видеоклип от охранителна камера, която погрешка е била оставена включена, съобщи euronews.com. Във видеото се вижда как млада жена неколкократно удря и бута децата, защото не са си легнали да спят. Държанието й към децата е изключително грубо.

Една от служителките заплашва децата във видеото: „Ако не направите каквото ви кажа, ще ви ударя по главата. Просто си лягайте, иначе ще ви ударя силно и ще ви изгоня отвън на студа.“

Заснето е също как на децата им се дава сок, в който има червено вино, за да могат да заспят по-лесно. След това пък им дават и кафе, за да бъдат будни, когато родителите им дойдат да ги вземат.

Родителите са шокирани от скандалните клипове и са започнали съдебни дела. Въпреки оплакванията, детската градина продължава да е отворена.

Боят с цел възпитание в училище е забранен в Румъния през 1948 г., а през 2004 г. е забранен и в България.

 

[wpvl source=“https://www.youtube.com/watch?v=bqj_xWvPLoI&feature=youtu.be“ image=“https://slojno.com/wp-content/wpvl/90cd2e33dfb314c4d75cf988fc2a2b4f.jpg“]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии