14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

ВАЖНО: Spirit of Burgas ще компенсира всички прецакани!

Днес от официалната страница на фестивала Spirit of Burgas обявиха, че всеки който се чувства прецакан от лошата организация или вярват, че не са получили това за което са платили, ще получат компенсация на следващото издание на музикалното събитие. Единственото условие е да пазите билета си или гривната за вход.

Морето от недоволни фенове заля официалната им страница. В много от постовете си признаха за допуснатите грешки и причинените неудобства.

SPIRIT of Burgas: Все пак, признаваме че направихме много грешни стъпки в кампанията, а и на място и за това, ако си пазите билета или гривната – изпратете ни мейл на [email protected] и за следващото издание ще ви компенсираме. Същото важи и за останалите, които се чувстват прецакани под някаква форма или вярват, че не са получили това за което са платили. Смятаме да правим фестивала отново, така че не искаме да ви губим толкова рано, а и искаме да ви докажем че грешките ще бъдат поправен.

 

Основно оплакванията бяха за лошо организираният вход, топлите напитки, липсата на храна за вегетарианците, малкото сцени, високите цени и отдалечените тоалетни. 

 

Скандал се получи и с билетите, които са пуснали по 99 лева и са спрели.

SPIRIT of Burgas: Имаше 99 левови, но ги спряхме веднага по молба на мениджмънта на Роби Уилямс, които не искаха такава далечна зона. Продадените в този период билети от тази категория бяха точно 43. Това също е сред грешки, които няма да повтаряме. Всичко трябва да е ясно от самото начало – категории, цени, покачване на цени и т.н.

 

spiritofburgas2015
Надяваме се Спирит 2016 да бъде по-добре организиран и всичко да бъде от рано прозрачно и ясно.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии