23.2 C
Бургас
сряда, юни 19, 2024

ВАЖНО: Помогнете да анулираме резултатите от ЕВРОВИЗИЯ! Дайте своя глас ТУК

Анулиране на резултатите от тазгодишната Евровизия вече е официално поискано. Феновете не са съгласни с избора на песен и настояват, че има манипулация на вота. „Подписвам тази петиция, защото украинската песен не е трябвало да спечели. Тя беше против правилата. Истинският победител е трябвало да бъде Сергей Лазарев от Русия. Това беше напълно несправедливо, този конкурс е за стойностната музика, която грабва сърцето, а не за политика. Това беше голяма измама“, категорични са почитателите на най-големия песенен конкурс на Стария континент.

Артур Ованесян започва петицията с един подпис, а сега има над 230 000 поддръжници. Подкрепете го и вие, за да се промени тази несправедливост.

Тази петиция е посветена на Европейския съюз за радио и е от името на всички фенове, които не са съгласни с резултатите от конкурса за песен Евровизия 2016.

„Ние разбираме, че гласуването на журито и вотът от вкъщи са сложен и емоционален процес, но броят на хората, които са подписали петицията до момента показва колко хора са несъгласни с тазгодишния „победител“. Ние нямаме съмнение относно справедливостта и неприкосновеността на конкурс, затова смятаме, че има нужда от преразглеждане на резултатите“.

Нужни са още няколко хиляди гласа, за да бъде разгледано искането за анулиране на вота. Дайте своя вот ТУК!

11 КОМЕНТАРИ

  1. Добре де! Тези руснаци защо не са гласували за България

  2. СРАМНО Е ДА СЕ НАГРАДИ ПЕСЕН, ВЪЗПЯВАЩА ГЛАВОРЕЗИТЕ НАЦИСТИ! ТОВА Е ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ ЗА ЕВРОПА И ЕВРОВИЗИЯ!

  3. Безспорно Поли Генова се представи по-добре от избраните топ 3 песни и заслужава по-добра позиция.

  4. Песните на печелившите, както и изпълнението им по никакъв начин не превъзхождат изпълнението и песента на Поли Генова, дори обратното.

  5. Политическата песен е специален жанр и няма място в Евровизия . Вече втора година целенасочено се фаворизират певци от третият пол! Така беше с Кончита Вурст а сега и с тази Джамала, мъж сменил пола си?!! Що за тенденция е това и кой е тайният пропагандатор на това активно мероприятие?! Той е виновника и трябва да се парира!!

  6. Евровизия не е политически песенен конкурс. Песента на Поли е най – запеваемата песен на форума, а самата певица е супер позитивна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии