17.6 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

В търсене на цветовете….

Далеч от големите търговски центрове, на една малка и тиха уличка в центъра на София, се натъквам на нещо пъстро и цветно. Няма как да не го забележите – това е Antistar.

антистарЕдинствен в цяла София, магазинът е истинска глътка въздух за тези, на които им е писнало от молове и скъпи марки, за тези, които търсят нещо закачливо и нестандартно.

Antistar залага на цветовете! Цветове, цветове и пак цветове! Тук можете да намерите тениски, потници, къси панталони, колани, значки, чанти, стикери, картини и много други дрехи и аксесоари за момчета и момичета от всички възрасти.

Създаден през 2007 година, магазинът и до днес се стреми да разнообрази и изпълни с цвят сивото ни ежедневие.

За да разберем повече за Antistar и дали хората са отворени към нестандартното, реших да задам няколко въпроса на продавач-консултанта.


– Здравей, би ли се представила с няколко думи?

– Здравейте, казвам се Дани и съм част от Antistar вече година и половина. Студент съм по Педагогика в Софийски университет, трети курс съм.


antistar

– Какви хора идват тук и какво търсят?

– За да не слагам етикети на хората, въпреки, че се различават, ще кажа: всякакви хора идват, от всички възрасти, от всякакви места. Идват много майки с деца, радват се на щампите заедно. Най-редовните ми клиенти са децата от близкото училище. Като дойдат тук търсят или някоя по-стара и позната щампа или нещо ново и индивидуално. Всяка дреха е различна, щампата също. Като цяло всички се стремят към по-закачливото.

 

– Според теб стремят ли се хората да избягат от сивото, не само в облеклото, но и в живота?

– Забелязала съм, че хората като цяло са претърпели някаква промяна в мисленето. Да, определено се опитват да избягат от сивото и то не само в облеклото. Както казах – всеки търси индивидуалност. Няма как иначе. Всичко е станало толко еднообразно, че хората търсят промяната по всякакъв начин. Едни скачат с бънджи, други катерят планини, трети си пазаруват екстравагантни тениски! Опитват се да изразят характера, възгледите си, нагласата към живота чрез облеклото.


цветни щампи

– Случвало ли се е някой да влезе и да остане шокиран от щампите тук?

– Естествено, но аз не се впечатлявам. Това са предимно крайно консерватинвите хора. Тези, които не желаят с нищо да променят – нито себе си, нито ежедневието си. Аз така си го обяснявам. Всеки според вкуса си. На някои им харесва добре познатото старо, колкото и скучно и сиво да е то! За съжаление е точно така и съм забелязала също, че хората ги е страх от новото и нестандартното. Говоря за хората в България и тези, с които се разминавам по улиците всеки ден: умислени, загрижени.

 

– Какво ти дава на теб Antistar?

– Научих се да съм по-отворена към различното. Да приемам другите по-лесно, говоря за начина им на обличане, на мислене…….. разни хора, разни идеали! Аз също бягам от сивото и скучното. 


– Благодаря ти, че съдейства! Кажи нещо на нашите читатели?

– Нека се усмихват повече! Радвайте се на живота и го изпълнете с цвят и положителни емоции.

 

 

На посочения линк можете да добиете повече инфо за Antistar.

https://www.facebook.com/pages/antistar/148075888314

 

нестандартни дрехи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии