14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Стари играчки с нови крайници учат децата за трансплантирането на органи

child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-26

Втори живот за играчките е организация в Япония, която цели да повиши информираността за донорство на органи. И както можете да видите, тяхната гениална кампания със сигурност ще привлече вниманието на хората.

Организацията дава нови крайници на стари плюшени играчки, за да ги накара да „оздравеят“. А най-хубавото е, че всеки може да се присъедини към кампанията като дари свои собствени нежелани играчки. Дори ще получите писмо от плюшката „реципиент“, която ще ви разкаже вашето дарение е помогнало за подобряването на живота й.

child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-4 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-20

Това е една симпатична идея и посланието зад нея е много важно. Донорството на органи е въпрос, който не получава много внимание в Япония. Около 14 000 души са в списъка на чакащите, но едва 300 от тях годишно получават органите, от които се нуждаят. Надяваме се тази кампания да промени това чрез повишаване на осведомеността.

child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-3 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-7 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-9 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-10 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-11 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-14 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-16 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-17 child-organ-transplants-social-campaign-second-life-toys-japan-21

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии