23.2 C
Бургас
вторник, юни 18, 2024

Сексът с непознат: Няколко важни съвета

Какво ще кажете? Почти на всяка дама й е минавала тази мисъл! Но дали биха се осмелили?

Като говорим за непознат той или тя трябва да са наистина непознати, а не приятели или колеги. Чувала съм различни истории за секс с непознат по време на ваканция, командировка или се е случило някъде извън града. Но не е нежно да бягаме някъде за да стане номерът. Почти няма мъж на планетата, който да откаже секс на жена.

секс с непознатНяма да обсъждаме причините и подбудите за това ни действие, ще кажем само, че в живота на жената идва период, в който започваме да си задаваме въпроса: „какво, ако?”. Това няма да ни остави на мира. След години предпочитам да имам отговор, вместо да се чудя какво ли би било, ако бях направила различни избори. На мнение съм, че трябва да има емоционална връзка, за да има и невероятен секс с човека, когото обичаме. Но нека си признаем, че звучи примамливо да изпълним тайните си блянове с непознат или непозната, а зависи и от бляновете.

Не е нужно да полагаме големи усилия, за да намерим желаещи за секс. Най-лесно е в сайтовете за запознанства или в този сайт направен точно за тази цел – интимните запознанства – gepime.com. Там лесно може да намерим мъж за една нощ. Забавно е въргалянето с непознат, но още по-забавно е да знаеш, че повече няма да се видите. Човек казва и прави много немислими до сега неща пред непознат. Когато се освободиш от благоприличието и страха какво ще си помислят за теб, и как ще изглеждаш в нечии очи, тогава си свободен да покажеш кой си всъщност и какво искаш. Тогава можеш да опознаеш истински себе си.секс с непознат

Най-важното е собственото ни удоволствие и да, може да получим оргазъм с непознат, въпреки, че не се познаваме. Закостенялото мнение, че е нужно време преди да получим разтърсващ оргазъм въобще не е вярно. Който си е майстор, си е майстор. Мъж, който представя пълен репертоар и е блестящ в леглото ще си бъде такъв и на първа среща и на двадесета. Не е нужна любов без граници за да бъдем нежни, чувствени и напълно задоволени. Вече от нас зависи дали искаме гушкане и споделяне. Ако търсим истинска емоционална връзка, няма да я намерим при мъжа за една нощ. Ако пък искаме забавление, почивка и реални мечти, защо пък да не опитаме.

Нещо, което трябва да споделя е, че срещите с непознат крият своите опасности. секс с непознатСлед като не познаваме даден човек, не може да сме сигурни какво му се върти в главата. Като всяко нещо и това крие своите рискове, но забраненият плод е най-сладък. За това най-добрият вариант е да не ходите нито у тях, нито у дома си. Изберете неутрално място, като хотел, кола или каквото ви е под ръка. Най-доброто решение си е хотелът, но ако сте любители на екстремното, може да експериментирате. Другото страшно са болестите. Няма да споменавам презервативите, защото са задължителни в такъв тип ситуация. Само ако можехме да правим кръвни тестове на място, животът щеше да е идеален.

Бъдете нащрек, винаги носете презервативи и лютив спрей! Забавлявайте се, насладата не е вечна.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии