21.1 C
Бургас
неделя, декември 3, 2023

Полицейска хроника Бургас – 13 август 2015

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 11.08.т.г. служители от група «Икономическа полиция» при Районно управление – Несебър съвместно с представители на Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» – Несебър, Регионален отдел «Национален строителен контрол» Бургас и Областна дирекция по безопасност на храните – Бургас извършили проверка на два търговски обекта, представляващи питейно заведение – кораб с търговско наименование «Капитан джак» и павилион за хранене, разположен в непосредствена близост до кораба, разположени върху концесионна зона на плаж Несебър – юг. Установено е, че павилиона за хранене се експлоатира от частно дружество, управлявано от 39 годишния М.Г., а питейното заведение «Капитан Джак» – от частно дружество, управлявано от 40 годишния Б.Х. По време на проверката са установени множество административни нарушения, отразени в констативни протоколи от съответните институции. По отношение на доставката, съхранението и наличностите на предлаганите алкохолни напитки зад три от баровете са намерени кашони, пълни със стъклени бутилки с етикет на различни видове алкохол с безцветна и варираща от светло към тъмнокафяв цвят течност с мирис на алкохол, отворени, без капачки / бутилките видимо са изглеждали многократно използвани, като най-вероятно са пълнени с наливен алкохол без платен акциз, предлаган за продажба / деяние, представляващо нарушение на Закона за акцизите и данъчните складове//. За случая е уведомена Бургаската митница. Иззети са 48 бутилки с различна вместимост за извършване на митническа експертиза и налагане на административен акт по Закона за акцизите и данъчните складове, като предвидената санкция е в размер до 2 000 лева.

На 12.08.т.г. служители от група «Икономическа полиция» при Районно управление – Несебър извършили полицейска проверка в хотелски комплекс, разположен в Слънчев бряг-изток относно доставката, съхранението и наличностите на предлаганите алкохолни напитки. Установено е, че комплекса се управлява от 48 годишната Е.Т., руска гражданка със статут на постоянно пребиваващ чужденец. В хода на проверката в питейните заведения / ресторант, лоби бар и прилежащи към комплекса складови площи/ е открит високоградусен алкохол от различни видове в пластмасови туби с вместимост 10 литра и голямо количество алкохолни напитки с изтекъл срок на бандерола / деяния, представляващи нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове/. За случая е уведомена Бургаската митница. Иззети са :

– 21 пластмасови туби с вместимост 10 литра наливен алкохол / водка, джин, ром, коняк, мастика и мента/ с общо количество 187 литра

– 97 бутилки различни видове алкохол с изтекъл срок на бандерола с общо количество 86 литра.

Общото количество иззет алкохол е в размер на 273 литра. Предстои извършването на експертизи и налагане на административен акт за две нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове, като предвидената санкция за установените нарушенията е в размер до 6 000 лева.

Служители от Районно управление – Несебър задържали 18 годишната С.Б. от Несебър и криминално проявения Г.Д., 29 годишен от Велико Търново за това, че на 11.08.т.г. около 04.10 ч. на плажната ивица пред бар «Викинг» в Слънчев бряг взели оставена без надзор на земята дамска чанта, собственост на 17 годишна българска туристка, която с двама свои приятели влязла да се къпе в морето. Отнетата дамска чанта заедно с вещите, съдържащи се в нея, е предадена от С.Б. с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.08.т.г. служители от Четвърто Районно управление – Бургас извършили претърсване в апартамент, разположен в бл. 73 в ж.к. «Меден Рудник», обитаван от 25 годишната Ц.В. от Бургас, като намерили и иззели 41 полиетиленови пакетчета с бяло прахообразно вещество / метамфетамин/. Ц.В. е задържана за срок от 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение кражба на FTP / меден/ кабел с дължина около 60 метра, собственост на бургаски кабелен и интернет доставчик, осъществена на 05.08.т.г., са установени извършителите на деянието – това е : 21 год. Н.Р. и 14 год. Д.Д., и двамата от Бургас, които направили пълни самопризнания. Установено е, че кабела – обект на престъплението е изхвърлен в контейнер за смет в района на бл. 65 от бащата на Н.Р. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

На 11.08.т.г. около 21.35 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 42 годишния софиянец – И.Г. за това, че в к-г «Черноморец» му е нанесен побой, отправени са му заплахи с оръжие и са нанесени множество щети по автомобила му «Порше Бокстер»-кабриолет, със софийска регистрация. По данни на жалбоподателя деянията са извършени от 42 год. Н.М. от Плевен. Извършеният оглед на автомобила установил деформации от твърд предмет по предния капак, счупен преден ляв фар, двете огледала за обратно виждане, стъклата на задните светлини, предно панорамно и двете странични стъкла. И.Г. заявил, че от автомобила е извършена кражба на плик със сума от 32 000 лева, съхраняван в жабката. Междувременно около 00.30 ч. на 12.08.т.г. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от Н.М. за това, че в к-г «Черноморец» му е нанесен побой от И.Г. По досъдебното производство са извършени повторен оглед в светлата част на денонощието, множество разпити на свидетели, назначени са експертизи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

На 12.08.т.г. служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на 34 год. М.Н. от София, като намерили и иззели шест полиетиленови пликчета, съдържащи жълто кристалообразно вещество / метамфетамин/, сгъвка със суха тревиста маса / канабис/, три сини на цвят хапчета със щемпел на тях «15» / екстази/ и три конусовидни капсули, съдържащи бяло вещество на бучки / кокаин/. М.Н. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 24 годишния И.Ц. от Габрово за това, че на 11.08.т.г. около 23.30 ч. в района до бар «Луксори», разположен на крайбрежната алея на Слънчев бряг, при извършена полицейска проверка в него са намерени и иззети две свивки със суха тревна маса / канабис/ и три полиетиленови пликчета и хартиена свивка с бяло прахообразно и бледо кафяво вещество / амфетамин/. И.Ц. е задържан за срок от 24 часа.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на спиртни напитки, осъществена на 11.08.т.г. около 16.20 ч. от магазин «Велека», разположен в к-с «Изгрев» – това е 39 годишния Д.З. от Ямбол. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на велосипед, собственост на 25 годишен старозагорец, осъществена на 01.08.т.г. от склад на заведението «Кеш клуб», разположено на Несебърския северен плаж, е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения А.А., 19 годишен от София. Откраднатият велосипед е предаден с протокол за доброволно предаване. Констатирано е, че А.А. откраднал и втори велосипед, собственост на 69 годишен руски турист, отседнал в к-с «Шато Ахелой-1», осъществена в края на месец юли. И вторият велосипед и върнат с протокол за доброволно предаване. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Служители от Районно управление – Карнобат установили извършителя на кражбата на мобилен телефон, собственост на 44 годишен мъж от Карнобат – това е 12 годишния Р.С. от Карнобат. Работата по случая продължава.

В Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 24 годишния М.М. от Сливен за това, че на 11.08.т.г. около 20.20 ч. на ул. «Славянска» до бензиностанция «Петрол» в Обзор шофирал л.а. «Пежо», със сливенска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1.82 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу 32 годишния А.Й. за това, че шофирал л.а. «Опел Омега», с русенска регистрация, след като е лишен от правоуправление в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние.

В Районно управление – Поморие е образувано бързо полицейско производство срещу : 45 годишния А.Т. от Каблешково за това, че шофирал л.а. «Фолксваген Кади», със старозагорска регистрация, след като е лишен от правоуправление в едногодишния срок от санкционирането му по административен ред за същото нарушение.

На 12.08.т.г. около 01.30 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че на ул. «Христо Арнаудов» в кв. «Крайморие», двама мъже взломили входните врати на дома на 55 годишен мъж, нанасяйки му побой. В резултат на бързите полицейски действия са установени извършителите на деянието – това са : 26 годишния Д.Х. и 25 годишния И.Д., които са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. около 01.50 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение за сбиване в механа «Шатрите», според описанието на лицето, предизвикало сбиването, дадено от свидели, е задържан 33 годишния немски турист М.Й., който е задържан за срок от 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство, като състав на Бургаския районен съд му наложил административна санкция – глоба в размер на 500 лв.

На 12.08.т.г. около 04.10 ч. в района на дискотека «Ориндж» в Слънчев бряг по непристоен и брутален начин 19 годишния Н.С. от Плевен, съзнателно пречeл и възпрепятствал работата на полицейски служител от «Пътна полиция» към Районно управление – Несебър, което наложило задържането му за срок до 24 ч. По случая е образувано незабавно производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение кражбата на сумата от 100 лв., осъществена на 26.07.т.г. от банкомат, разположен до входа на магазин «Анет-2» в к-с «Меден Рудник», е установен извършителя на кражбата – това е : 20 год. С.В. от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

На 12.08.т.г. около 11.00 ч. на ул. «Първи май» в с. Равнец, служители от Районно управление – Камено спрели за проверка л.а. «Форд Транзит», с пазарджишка регистрация, управляван от 58 год. В.П. от Камено, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.21 промила.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение на скандал, възникнал около 18.30 ч. на 08.08.т.г. в кооперация «Алма Резиденс», разположена в кв. «Камелия», при който след удари с ръце и крака по тялото и заплахи, й е отнета сумата от 200 лева, е установена извършителката на деянието – това е 26 годишната М.Д. от София. Работата по случая продължава.

На 12.08.т.г. около 14.25 ч. на пътя между с. Съединение и с. Камчия, общ. Сунгурларе, служители от Районно управление – Сунгурларе спрели за проверка мотоциклет «Steyr Daimler», без регистрационен номер, управляван от 48 год. Т.П. от с. Люляково, общ. Руен, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.24 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химически анализ и е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу : 52 годишния М.И. от Бургас за това, че шофирал без да притежава валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на дрелка, осъществена на 10.08.т.г. от къшла, разположена в землището на с. Александрово, общ. Поморие, собственост на 64 годишен мъж от Свети влас, е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения О.И., 50 годишен от Каблешково, който направил пълни самопризнания и предал дрелката – обект на кражбата с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.08.т.г. около 14.35 ч. в района до бл. 122 в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 51 годишния И.А. от Бургас, лишен от правоуправление, който шофирал в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. около 12.00 ч. в Районно управление – Царево за извършване на проверка по постановление на Царевска района прокуратура се явил 47 годишния Д.Д. от София. По време на проверката в багажа на софиянецът е открита суха тревна маса / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. служители от Районно Районно управление – Приморско извършили проверка на два търговски обекта, разположени на ул. «Трети март» в Приморско, в които се предлагали стоки, защитени от Закона като търговски марки, без съгласието на притежателите на изключителното право. От първия обект, стопанисван от 56 годишния К.К. от Самоков са иззети 244 стоки от марките «Beats By Dr.Dre» и «Jack Daniels», а от втория, стопанисван от сина на К.К. – С.К., 30 годишен от Самоков, са иззети 585 стоки от същите марки. По случаите са образувани досъдебни производства.

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение грабежа на три мобилни телефона, навигация и сумата от 30 лв., осъществен спрямо 38 годишен бургазлия на 10.08.т.г. в района на «Черноморски солници» – Бургас, е установен и задържан извършителя на деянието – това е криминално проявения и осъждан Т.И., 23 годишен, без постоянен адрес. Ограбените вещи са намерени и иззети. Т.И. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. С постановление на Бургаска окръжна прокуратура срока на задържането е удължен до 48 ч. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на Т.И. продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

На 12.08.т.г. на бургаската улица «Двадесет и четвърти Приморски пехотен полк» в района до бл. 11 в к-с «Лазур», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Деу Матиз», с хасковска регистрация, управляван от 32 год. Т.Н. от Меричлери, обл. Хасково, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,15 промила. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. около 17.30 ч. служители от Районно управление – Камено спрели за проверка мотопед «Ямаха», нерегистриран по надлежния ред, управляван от 18 год. А.Д. от с. Кръстина, обл. Бургас, като установили, че водачът е неправоспособен и деянието е извършено в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото нарушение.

На 12.08.т.г. около 23.10 ч. в с. Лозенец, общ. Царево, служители от Районно управление – Царево извършили проверка на криминално проявения М.Г., 26 годишен от София, като намерили и иззели фас от цигара със суха тревна маса / канабис/. При претърсване в хотелската стая на М.Г., разположена в с. Лозенец, е намерено и иззето топче суха тревна маса / канабис/. М.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. около 22.30 ч. в близост до магазин за хранителни стоки в кв. «Възела» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на 17 годишната С.Д. от Враца, като намерили и иззели два полиетиленови плика със зелена тревна маса / канабис/. С.Д. е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.08.т.г. в Районно управление – Несебър е доведен 21 годишния С.К., като в обитаваната от него стая, разположена в бл. 2 в кв. «Възела» в Слънчев бряг, е намерена и иззета зелена тревна маса / канабис/. С.К. е задържан за срок до 24 часа. Извършена е проверка и на съквартирантите на С.К. – 20 годишната П.З. от София, 20 годишния Т.З. от София и 18 годишния В.Г. от с. Волуяк, като са намерени и иззети наркотични вещества / марихуана, амфетамин и екстази/. Младежите са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 13.08.т.г. в Районно управление – Поморие е образувано бързо полицейско производство срещу : 32 год. П.Ж. от с. Горица, общ. Поморие за това, че около 00.34 ч. на същата дата в с. Горица, шофирал л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1.33 промила.

На 13.08.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 23 год. А.А. от Шумен за това, че около 03.00 ч. на същата дата в Обзор, управлявал л.а. «Сеат Алхабра», с шуменска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1,77 промила. А.А. е задържан задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.08.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 29 год. Р.З. от Костинброд за това, че около 05.00 ч. на същата дата в Обзор, шофирал л.а. «Фолксваген Пасат», със софийска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1,35 промила. Задържан е за срок до 24 часа.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 10.08.т.г. около 23.00 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 32 годишен руски турист, отседнал в Ахелой за това, че чрез взломяване на PVC вратата на терасата е проникнато в обитавания от руснака апартамент, като е извършена кражба на раница, съдържаща : лични документи, фотоапарат с три обектива към него, IPad и сумата от 700 евро, 100 лв. и 50 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 11.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 51 годишна естонска гражданка, отседнала в Слънчев бряг за това, че на 08.08.т.г. около 20.45 ч. след слизане от автобус на градския транспорт на автобусната спирка пред хотел «Оазис» в курортния комплекс, установила липсата на портфейла си, съдържащ : сумата от общо 1 656 лева и двумесечна абонаментна карта за градския транспорт. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 11.08.т.г. около 08.00 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 32 годишен мъж от с. Рудник, общ. Бургад за това, че от лекия му автомобил «Опел Вектра», паркиран на ул. «Трети март» в с. Порой, общ. Поморие, през незатворен прозорец на задната лява врата, е извършена кражба на сумата от 300 евро и 200 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 11.08.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 16 годишен беларуски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че на 07.08.т.г. около 04.00 ч. се качил в такси, което паркирало пред хотел «Балатон» в курортния комплекс. По думите на туриста, таксиметровият шофьор го притиснал към седалката и му отнел мобилен телефон «IPhone 5 S», след което го изпратил в хотелската стая да донесе сумата от 20 лв. за да му плати превоза. Когато туристът се върнал с парите установил, че таксито си е тръгнало. Работата по случая продължава.

На 11.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 46 годишна израелска туристка, отседнала в Слънчев бряг за това, че около 11.30 ч. на 09.08.т.г. от плажа до хотел «Ивана Палас», й е извършена кражба на оставена без надзор плажна чанта, съдържаща : два мобилни телефона марка, портфейл с кредитна карта, лични докменти и сумата от 200 долара и 400 израелски шекила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 11.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 40 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че за времето от 01.00 ч. до 03.00 ч. на същата дата, му е извършена джебчийска кражба на : сумата от 350 паунда и 150 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 11.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 26 годишен унгарски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че за времето от 12.00 ч. до 16.00 ч. на същата дата, през незаключената входна врата е проникнато в обитавания от него апартамент, като е извършена кражба на : мобилен телефон, лични документи, банкова карта и сумите от 200 евро, 200 долара, 5 000 унгарски форинта и 2 000 сръбски динара. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 11.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 46 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че за около 21.30 ч. на 10.08.т.г. след слизане от автобус на градския транспорт на автобусна спирка пред хотел «Диамант» в Слънчев бряг, установил липсата на портфейла си, съдържащ сумата от около 2 100 лева, лични документи, дебитна и две кредитни карти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.08.т.г. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 38 годишна софиянка за това, че за времето от 01.30 ч. до 08.00 ч. на същата дата от маса в двора на частна къща, разположена на созополската улица «Яни Попов», е извършена кражба на оставения й без надзор мобилен телефон «Айфон 5 Gold” на стойност 1 000 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

На 12.08.т.г. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от 48 годишна бургазлийка за това, че чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в апартамента й, разположен на бургаската улица «Александър Велики», откъдето е извършена кражба на дамска чанта, съдържаща : лични документи и сумата от 700 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

На 12.08.т.г. около 09.30 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 32 годишна руска туристка, отседнала в Поморие за това, че по неустановен начин от студиото й, разположено на ул. «Солна», е извършена кражба на сумата от 60 000 рубли. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 12.08.т.г. около 10.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 42 годишна ирландска туристка, отседнала в Слънчев бряг за това, че около 18.00 ч. предния ден в офиса на частна туристическа фирма, разположен в близост до хотел «Тракия Гардън», установила липсата на сумата от 1 000 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.08.т.г. около 12.00 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 39 годишна софиянка за това, че за времето от 22.30 ч. на 11.08.т.г. до 09.30 ч. на 12.08.т.г. й е отнет противозаконно паркирания пред хотел «Атия Резорт» в Черноморец лек автомобил марка «Мерцедес 250 CDI”, със софийска регистрация. Малко по-късно жената констатирала, че от хотелската й стая е извършена кражба на ключовете за отнетия автомобил, маркови слънчеви очила, лични документи, дебитна карта и сумата от 400 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

На 12.08.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 20 годишен беларуски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че през незаключената входна врата на хотелската му стая, е извършена кражба на чанта, съдържаща сумата от 150 евро, дамски пръстен, два мобилни телефони «Айфон 4» и марков ръчен часовник. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.08.т.г. около 13.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 32 годишен мъж от Димитровград за това, че през прозореца на задната лява врата е проникнато в купето на автомобила му «Опел зафира», с хасковска регистрация, паркиран в несебърския квартал «Перла», като е извършена кражба на два преносими компютъра, таблет и портмоне със сумата от 400 лева и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.08.т.г. в Районно управление – Карнобат е получено съобщение от 88 годишен мъж от с. Добриново, общ. Карнобат за това, че от дома му е извършена кражба на сумата от 2 190 лв. Установено е, че малко преди кражбата възрастния човек е посетен от четирима непознати, които извършили ремонтни дейности на улуците на покрива му. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Карнобат.

На 12.08.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 47 годишен мъж от Разград за това, че около 10.30 ч. на същата дата от плажа пред хотел «Палаз» в Слънчев бряг, му е била извършена кражба на чанта, съдържаща : мобилен телефон «Самсунг Галакси S 5», мобилен телефон «Нокиа 6300» и сумата от 800 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 12.08.т.г. около 17.50 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 51 годишен мъж от Нова Загора за това че около 16.00 ч. на същата дата до ресторант «Джани» в Слънчев бряг, му е извършена кражба на кожена чанта, съдържаща сумата от 2 900 евро, съхранявана в купето на управлявания от него автомобил «Мерцедес», със софийска регистрация. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

ІІІ. ПТП :

На 12.08.т.г. около 10.35 ч. на пътя София – Бургас, километър 429+900, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, самостоятелно катастрофира, навлизайки в лентата за насрещно движение и преобръщайки се в крайпътното дере, лек автомобил «Рено Меган», управляван от 47 год. П.К. от Бургас, движещ се от с. Венец към с. Лозенец. От ПТП пострадал П.К., който е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас в хирургично отделение с диагноза «фрактура на две ребра», без опасност за живота.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии