7.1 C
Бургас
сряда, февруари 28, 2024

BECK’STAGE – сцена за посетителите на SPIRIT of Burgas

Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas. Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на фестивала. Това ще стане възможно благодарение на уникалната Beck’stage сцена, изградена от немска марка бира номер едно в света Beck’s, която за трета поредна година е официален партньор на най-мащабното лятно музикално събитие у нас.

Spirit of Burgas 2011 BECKSTAGE Scena-2

Beck’stage сцената е логично продължение на Becksperience сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от фестивалната програма. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от SPIRIT of Burgas 2012, те ще могат да станат част от историята на фестивала, като се качат на Beck’stage сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на SPIRITofBurgas 2012.

Тази година музикалната емоция и тръпката от това да си на Beckstageе още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със „своя собствена група”. В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи – “Маze”, миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният „изпълнител” на Beckstage, и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци, на Beck’stage сцената.

Spirit of Burgas 2011 BECKSTAGE Scena-3

Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на SPIRITofBurgas. Това ще направи „звездите на сцената на Beck’s” част от реалната програма на Фестивала, като те също ще имат своя публика, която да ги подкрепя по време на техните изпълнения на живо. За всички, които се качат на сцената на Beck’s, славата продължава и след края на SPIRIT of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

Beckstage сцената е само част от всички активности, които немска марка бира номер едно организира за своите фенове като партньор на SPIRITofBurgas. През целия месец юли Becks проведе и специална игра в обновената си страница във FB http://www.facebook.com/becksperience.bulgaria, чрез която вече раздаде повече от 200 билета за фестивала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии