5.1 C
Бургас
понеделник, декември 11, 2023

Показах среден пръст на голямата дебелана отсреща

Аз съм секси, секси, секси, 100 пъти по-секси от комшийката от 3 етаж, значително по-слаба от колежката в бяла ризка и криви крака в офиса, и поне n-брой пъти по-красива от бившата на гаджето ми. Аз съм секси. Слаба съм и всичко ми стои добре – полата с висока талия, панталонът на цветя, зелената рокля, която описва всяка гънка по тялото ми. И в прозрачна копринена риза пак съм хубава. Но най-добре изглеждам по бельо.

Никога не съм мислила, че ще мога да харесам себе си – не на сън или в някоя утопична мечта, а наистина, в реалния живот. Там, отвън между хората, колите и кафенетата, магазините и главните улици, в парка, докато разхождам кокера си. Това съм аз 27 кг. по-слаба!

Как свалих всичката тази маса свръхтегло от себе си? Ами, повярвах! Не на добрата фея, а на добрата практика, на възможностите, които дава интернет и достъпът до информация, да сравниш, отхвърлиш, намериш най-добрия продукт за себе си. Защото когато обемът ти надвишава с 33 кг, нормалното ти тегло спрямо височината ти която е 1,65, тогава, не може само със спорт, а здравословното хранене е бля-бля-бля.

 Трябва ти помощ! Професионална, при това! И нека не се лъжем! Всички искат да бъдат слаби и секси, и при възможност да си хапнат някое друго шоколадче или вафличка преди лягане. Аз повярвах в слимбел. Един продукт, който ми препоръча приятелка, на нея пък друга, и така.

Общо взето – верижна реакция. И наистина, това не е продукт с голяма медийна реклама. По-късно разбрах, че самата компания не действа по-този начин – не залага на евтиния рекламен трик. Следва европейските практики, но зад всичко това стои българският гений. Както и да е! Отслабнах с 27 кг. за малко повече от три месеца. Пак съм си аз, но вече се чувствам по-красива, вярвам си повече, усмихвам се повече… Разбрах, че мога да танцувам и че ми е липсвало някой да се обърне след мен.

Продуктът влияе в три основни посоки:

  1. Намалява телесните течности и повлиява разграждането на мастните депа.
  2. Намалява апетита за сладки неща и поглъщането на огромни количества храна.
  3. Влияе благотворно върху духа, като намалява вредното действие ва стреса.

Приемът на течности – поне два литра вода дневно, за да подпомогнете изчистването на разпадните продукти от организма.

         Слимбел се приема по две таблетки половин час преди хранене, като се поставят под езика, при спазване на правилото да няма аромат в устата в момента на прием.

Между другото, днес е световен ден за борба със затлъстяването! Аз показах сред пръст на дебеланата отсреща… в огледалото!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии