26.1 C
Бургас
четвъртък, септември 28, 2023

Пълна простотия!!! Абитуриентка втрещи цялата държава 18+ /ВИДЕО/

Ето го бъдещето на България. Родителите трябва да са горди с това, което са създали. Какво ли изпитват обаче хората, дали живот на тази пищна красавица?

Всяко момиче иска да бъде принцеса поне веднъж, но тук не става ясно знатен благородник ли се опитва да впечатли девойката с кръшните си танци или репетира за шоу за таланти…

При всички случаи предупреждаваме, че следващият видеоклип не е за хора със слаби сърца и стомаси, както и изтънчен вкус към класическа музика.

ВИЖ ВИДЕО

[wpex more="Виж още" less="Свий видео"]

[/wpex]

Интернет ни дава достъп до купища информация – страници за забавление, наука, новини, запознанства, себеусъвършенстване и споделяне на лично творчество. Сложно.ком има за цел да бъде всичко това. Създадохме медията, за да поднасяме интересна информация, излязла изпод перото на млади, талантливи журналисти. 
Ние сме млада и независима медия. Нямаме спонсори и не сме обвързани с политически партии или фирми, които да ни казват как. Ние пишем само за това, което ни е интересно. Тук си говорим за всичко.
Нашата публика е разнообразна, също като темите, които разглеждаме. Във все по-забързаното ни ежедневие, читателите предпочитат да получават информация директно от мобилните си телефони, което не ги ограничава по никакъв начин. Тенденцията е все повече потребители на интернет да използват смартфоните си, за да сърфират в мрежата. Именно затова въведохме мерки с цел облекчаване на трафика и по-бързо зареждане на страниците в сайта. Тъй като масово материалите в Сложно.ком са с видео и графично съдържание, което изисква ресурс, сме поставили бутон, с който да разгърнете статията и да я разгледате в пълния й вид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии