11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Най-смешните сериали по телевизията – трябва да ги гледаш!

Без да има нужда дори да се обръщаме към световните класации за помощ, наредили едни от най-добрите и спечелили славата си на изключително забавни сериали, всеки от нас несъмнено би могъл да отличи няколко, които навярно попадат и в твоя безкраен списък с любими ситком сериали.

Пример за невероятно интересен, забавен и винаги изненадващ с всяка следваща серия е не кой да е а „Двама мъже и половина“. Предвидимо, нали?

118[1]

Още с първата си серия, световно популярният сериал, прикова вниманието на милиони зрители пред екраните по целия свят с оригиналния си сценарий и не на последно място отлична актьорска игра разбира се.

Ситкомът дебютира през далечната 2003 година по американския телевизионен канал Си Би Ес, отнасяйки като вихър редица други сериали, излъчващи се по това време.

Колкото до героите в „Двама мъже и половина“, там ситуацията действително става доста нажежена – кой би могъл да опише с две думи образа на Алан, Чарли или Джейк, преминавайки през най-различни метаморфози, на които милиони любители на сериала станаха свидетели.

otchayani_saprugi_sezon_8[1]

Поредният лидер в световните класации, отличен със „Златен Глобус“, е фаворитът на женската аудитория и не само, а именно „Отчаяни съпруги“. Макар и жанрово да не попада в точно определена категория, неоспоримо е мястото на хумора в сюжетната линия на така бързо добил популярност комедиен сериал.

Още любими на масовата аудитория комедийни сериали

„Сексът и градът“ – излъчван по HBO и спечелил „Златен глобус“

Сексът%20и%20градът[1]

“Успокой топката“ – поредният успешен ситком по НВО и носител на „Златен глобус“

p_109196[1]

„Офисът“ – британски ситком, приковал неизмерим брой зрители пред телевизорите и отличен със същата статуетка

officat1-4443-625x0[1]

„Отчаяни съпруги“, описващ се често като „драмеди“ (dramedy), въвличащ интересни истории с трагикомичен изход; същият е отличен и с престижната статуетка „Златен глобус“

„Грозната Бети“ или един от най-емблематичните сериали, излъчвани по ABC, който носи небивала слава на актрисата Ам.Ферера, превъплъщаваща се в ролята си на не особено впечатляваща с външния си вид дама.

groznata_beti_5[1]

Статията е предоставена от webselo.com. Научи повече за нас като ни посетиш!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии