31.5 C
Бургас
неделя, юли 21, 2024

Как да създадете привлекателни визитки за бизнеса си

Има няколко начини да създадете привлекателни визитки за вашия бизнес, като обикновено те касаят използване на специален софтуер за предпечатна подготовка и графика. Ако имате понятие от дизайн, то най-вероятно, ще се справите много лесно със задачата по направа на визитни картички. Другият вариант остават безплатните шаблони в интернет, просто търсите в Google, харесвате си нещо и го разпечатвате в няколкостотин екземпляра.

Ако обаче не разбирате от програми за графика и печат, но искате да сте уникални и неповторими със своите визитни картички и рекламни материали най-добре потърсете услугите на рекламно студио, което да изработи продукта специално за вас и бизнеса ви. Печатниците разполагат със специалисти, които ще напишат и структурират съдържанието на бизнес картите, ще се консултират с вас относно избора на изображения, лого, фирмен слоган и въобще всичко, което ви касае.A blond business woman in a suit holding a blank business card

Отпечатването на 1000 визитки струва 30 лева, така че не се притеснявайте за цената. Крайният резултат, трябва да представлява съблазнителна картичка, която всеки ваш клиент да прочете още при предаването й. Имайте предвид, че рекламата с визитки винаги е била ефективна, защото печатния материал рано или късно стига до човек, който има нужда от услугите или продуктите ви.

Какво да съдържа вашата визитка?

Не претрупвайте картончето с информация, а сложете най-важното за вас. Напишете лични или фирмени имена, телефони за връзка и интернет адрес, прикачете цветно лого, за да разнообразите дизайна, но не прекалявайте с ексцентрични шрифтове.

Преди години бизнесмените залагаха на черно-бели визитни картички с цел максимално семпла визия. Днес обаче ако искате да блестите с очарование, сложете няколко цвята за фон. Нещата в рекламните среди се променят, а с тях и дизайнерския подход към различните видове материали.

Аз ви препоръчвам консултация със специалистите от рекламно студио G-Print със седалище в град София. Повече информация за услугите и по дигитален и офсетов печат, ще намерите на телефонен номер 02 41 624 82 или електронна поща [email protected].

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии