12.1 C
Бургас
сряда, октомври 4, 2023

Как да изберем сватбената рокля?

ПредложениеПредложеиеДа приемем, че вашият избраник вече е прочел Как да изберем годежен пръстен, престрашил се е и ви е напраил предложение, на което не можете да откажете (а не ви се е наложило вие да предприемате тази важна стъпка).

 

Сега ви очакват дълги месеци планиране, ако искате перфектната сватба като от приказките. И колкото да не им се вярва на силния пол, изборът на рокля за големия ден, е най-сложното нещо от подготовката. И тъй като Сложно е малкото ни име, кой по-подходящ от нас да ви посъветва и улесни в това тъй важно начинание? 

Планиране

 

Ако все още не сте осъзнали, че в сватбения ден всички погледи ще са върху вас, време е да се замислите как да оставите присъстващите без думи.

Как да изберем мечтаната рокля, при това изобилие на пазара? Разбира се на първо място се нарежда бюджетът, с който разполагате. Формата на тялото, стилът на сватбата, която планирате, както и сезонът, са също определящи фактори.

 

ПробаИ така.. След като определите бюджета си, време е да намерите оптималния вариант за предвидената сума. Много от вас са наясно, че роклите, шити по поръчка, са доста по-скъпи от готовата продукция, която се намира по магазините. Това е така, естествено, заради ръчния труд, включен в цената. Да, ама не.. Зависи дали ще станете жертва на някой лъскав сватбен бутик или ще се доверите на позната шивачка. Разбира се, вторият вариант ще ви струва в пъти по-малко, но пък българите имаме нужда да се изхвърляме покрай такива събития, само и само да оставим безмълвни околните, когато разберат колко сме похарчили. Булките предпочитат да свият разходите като поканят по-малко гости, отколкото да правят компромиси с роклята си. 

Корсет

Но с колкото и пари да разполагате проучете какво и на каква цена се предлага по магазините, за да не се окаже накрая, че сте се насочили към бутик, в който можете да си позволите само един модел.

 

БулкаДори да сте запланували да свалите цял тон преди големия ден, шансовете са минимални, а и вашето тяло няма да премине през каквито и да било драматични промени, колкото и да се опитвате. Затова най-добре се примирете. Хубавото на сватбените рокли е, че могат да бъдат ушити по вашето тяло, а с чудесно бельо и подходящ корсет, можете да създадете фантастичен силует, без значение от размера ви. Корсетите са подходящи и за по-пищни бюстове, а също са идеални за прикриване на коремчето.

 

Дали ще поканите гостите на изискано парти на двора, или ще сключите набързо граждански брак и ще се настаните в близката кръчма, важно е стилът на събитието да определи и стила на роклята. 

Рокля

Спускаща се до земята бяла рокля с огромен шлейф би изглеждала абсурдно на някои места, както и къса ретро рокличка, досещате се, не е подходяща за традиционна църковна сватба.Булка

 

Ако нямате творчески подход и виждане, винаги можете да се доверите на дизайнерите в бутиците. Но не се изкушавайте от това, което е модерно, а изберете нещо, което ще подчертае вашата индивидуалност и ще затвори устите дори на най-големите критици и мърморковци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии