22.6 C
Бургас
четвъртък, юли 25, 2024

СМЯХ: IT-гении обсъждат изцепки на нелепи абитуриенти

Представете си група компютърни гении, които обсъждат нелепи абитуриенти. Това е по-забавно, дори от сами изцепки на дванадесетокласниците. От година на година интернет и социалните мрежи ни заливат със стотици недоразумения около 24 май. Ако до скоро клоуните и проститутките в клас бяха едва по 2-3, сега толкова са читавите и добре изглеждащите абитуриенти. Въпреки че са рядкост, тук-там се срещат красиви и стилни момичета в елегантни тоалети и вид, отиващ на годините им. Конкуренцията обаче е жестока и изпращането на учениците по баловете все повече прилича на карнавала в Рио де Жанейро.

Вижте културния шок, в който изпадат IT-спецовете, при сблъсъка им с бъдещето на България! Ниска култура и морал… упадък и на моменти чиста порнография – идеалната работна среда за сутеньори. В интерес на истината вещите в занаята често могат да бъдат забелязани да оглеждат абитуриентките за нови попълнения в своите редици. Десетки артисти от гастролиращия в града цирк, също правят опити да се смесят с тълпата в сценичните си костюми или поне се надяваме да е така, но уви…

 

ВИЖ ВИДЕО

[wpex more="Още" less="Свий видео"]

[/wpex]

 

Интернет ни дава достъп до купища информация – страници за забавление, наука, новини, запознанства, себеусъвършенстване и споделяне на лично творчество. Сложно.ком има за цел да бъде всичко това. Създадохме медията, за да поднасяме интересна информация, излязла изпод перото на млади, талантливи журналисти. 
Ние сме млада и независима медия. Нямаме спонсори и не сме обвързани с политически партии или фирми, които да ни казват как. Ние пишем само за това, което ни е интересно. Тук си говорим за всичко.
Нашата публика е разнообразна, също като темите, които разглеждаме. Във все по-забързаното ни ежедневие, читателите предпочитат да получават информация директно от мобилните си телефони, което не ги ограничава по никакъв начин. Тенденцията е все повече потребители на интернет да използват смартфоните си, за да сърфират в мрежата. Именно затова въведохме мерки с цел облекчаване на трафика и по-бързо зареждане на страниците в сайта. Тъй като масово материалите в Сложно.ком са с видео и графично съдържание, което изисква ресурс, сме поставили бутон, с който да разгърнете статията и да я разгледате в пълния й вид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии