23.8 C
Бургас
събота, юни 22, 2024

Фотограф заснема шантави портрети на любимата си котка /СНИМКИ/

cat-portraits (39)

Фотографът Уго Мартинес не познава никого, когато за първи път стъпва в Ню Йорк. След като се разделя с дома си в Калифорния, Уго има нужда от някой, който да му помогне да се установи в Голямата ябълка и да изгради нов живот в този град. Тук на помощ идва Принцеса Чито, която се превръща в най-добрия му приятел.

Животинчето вдъхновява Мартинес в творческите му проекти и се превръща до известна степен в негова муза.

„Заснемането й е било ключа не само към моето щастие, а и към това да донеса усмивки на нашите приятели в мрежата по целия свят. Да успееш да накараш някого да се усмихне и да забрави за част от секундата стреса на ежедневието, е най-големият дар на Чито към. Въпреки че се срещнахме, когато тя беше на две години, имам чувството, че винаги сме се познавали“, обяснява той.

ВИЖТЕ СНИМКИ!

[wpex more="Още" less="Свий"]

 

cat-portraits (1) cat-portraits (2) cat-portraits (3) cat-portraits (4) cat-portraits (5) cat-portraits (6) cat-portraits (7) cat-portraits (8) cat-portraits (9) cat-portraits (10) cat-portraits (11) cat-portraits (12) cat-portraits (13) cat-portraits (14) cat-portraits (15) cat-portraits (16) cat-portraits (17) cat-portraits (18) cat-portraits (19) cat-portraits (20) cat-portraits (21) cat-portraits (22) cat-portraits (23) cat-portraits (24) cat-portraits (25) cat-portraits (26) cat-portraits (27) cat-portraits (28) cat-portraits (29) cat-portraits (30) cat-portraits (31) cat-portraits (32) cat-portraits (33) cat-portraits (34) cat-portraits (35) cat-portraits (36) cat-portraits (37) cat-portraits (38) cat-portraits (40) cat-portraits (41) cat-portraits (42) cat-portraits (43) cat-portraits (44) cat-portraits (45) cat-portraits (46) cat-portraits (47) cat-portraits (48) cat-portraits (49) cat-portraits (50) cat-portraits (51) cat-portraits (52) cat-portraits (53)

 

 

[/wpex]

 

Интернет ни дава достъп до купища информация – страници за забавление, наука, новини, запознанства, себеусъвършенстване и споделяне на лично творчество. Сложно.ком има за цел да бъде всичко това. Създадохме медията, за да поднасяме интересна информация, излязла изпод перото на млади, талантливи журналисти. 
Ние сме млада и независима медия. Нямаме спонсори и не сме обвързани с политически партии или фирми, които да ни казват как. Ние пишем само за това, което ни е интересно. Тук си говорим за всичко.
Нашата публика е разнообразна, също като темите, които разглеждаме. Във все по-забързаното ни ежедневие, читателите предпочитат да получават информация директно от мобилните си телефони, което не ги ограничава по никакъв начин. Тенденцията е все повече потребители на интернет да използват смартфоните си, за да сърфират в мрежата. Именно затова въведохме мерки с цел облекчаване на трафика и по-бързо зареждане на страниците в сайта. Тъй като масово материалите в Сложно.ком са с видео и графично съдържание, което изисква ресурс, сме поставили бутон, с който да разгърнете статията и да я разгледате в пълния й вид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии