31.5 C
Бургас
неделя, юли 21, 2024

Един ден с… Мадона!

Някога някъде един неизвестен автор на име Робин Шарма беше написал в една от своите книги следната мисъл: „Ако искаш да опознаеш философията на известните личности, чети повече за тях!“ Та и авторът на тази статия, драги читатели, реши (за ваше благо, разбира се) да се поинтересува как го правят звездите, ама не онуй, дето вие вече си помислихте, ами другото – как минава един техен ден. Той, съвсем естествено, не винаги протича по един и същ начин, но пък трябва ли? Нали тогава те няма да са кой знае колко по-различни от нас, които си позволяваме унижението да умираме или, не дай си Боже, да кихнем, докато се храним. Те, слава богу, са защитени от тези присъщи само на низшата раса привички.

След щателно изследване на Мадониния живот, авторът стигна до извода, че нейната представа за спокоен ден е силно повлияна я от целодневните грижи за няколкостотинте й деца, я от репетиции за предстоящото турне, я от срещи с адвокати в опит да спаси ценните си милиарди, които последният й съпруг иска да й вземе след развода. Все пак обаче, като върл журналяга, той се постара да подреди задачите на леля Донка ето така:

 

Мадона и Брахим

06:00 – събуждане до секси 22-годишен модел на „Келвин Клайн“.

 

06:15 – секс с 22-годишния модел на „Келвин Клайн“

 

07:00 – събиране на домочадието в трапезарията и изнасяне на лекция на тема „Колко са вредни картофките в Макдоналдс“.

 

07:15 – закуска с мюсли, цитрусови фрешове, сурови ядки и за ужас на Дейвид – кисело мляко.

 

08:00 – връчване на по-невръстната част от семейството на 10-тте бавачки и разходка с Лурдес до новия бутиков магазин за дрехи, който двете държат.

 

09:00 – яростно овикване на нежния дизайнер Хуанито, който се осмелил да ушие полата, която Лурдес сама измисли, с 3 см. по-дълга от предвиденото. Резултатът – Хуанито прекара цялата останала сутрин в плач и изтриване на размазания си грим. Но пък роклята беше поправена.

Мадона и Лурдес

 

09:30 –връщане в луксозния семеен палат, секс с 22-годишния модел на „Келвин Клайн“, репетиции в залата за танци, а след това посещение на личния фитнес и спа център, което запълва цялото време до обяд.

 

12:00 – обяд, състоящ се от зеленчукова супа, овесени ядки и за ужас на Роко – зелена салата с риба тон.

 

12:30 – уволняване на двама-трима нови прислужници, няколко телефонни разговора с журналисти, които завършват с псувня, отправена към последните, заплашване на новия недодялан агент с прекратяване на договора и т.н.

 

13:00 – секс с 22-годишния модел на „Келвин Клайн“.

 

13:30 – сън.

 

14:00 – секс с 22-годишния модел на „Келвин Клайн“.

 

14:30 – следобедна закуска с мюсли и за ужас на Мърси – бобови кълнове.

 

15:00 – репетиции в залата за йога.

 

Мадона и Гуинет Полтроу

16:00 – медитация в чест на кабалистичните богове.

 

17:00 – отскачане до Лос Анжелис с частния самолет за бърз студен чай с добрата стара дружка Гуинет Полтроу.

 

19:00 – вечеря с плодова салата и за ужас на самата Мадона – грахова супа с чесън.

 

19:30 – секс с 22-годишен модел на „Келвин Клайн“. (естествено след обилно и качествено измиване на зъбите, заради чесъна в граховата супа. Нужно ли е да споменаваме, че пастата за зъби е с марка „Колгейт“ с прополис?)

 

20:00 – ровене в Интернет, за да се проследят последните клюки по неин адрес, качване на някоя-друга брутално обработена с фотошоп снимка в Туитър, заплашване със съд жълтия сайт на Перез Хилтън заради целулитните й бедра, които той публикувал, пускане на нова клюка за самата себе си и т.н.

 

20:30 – секс с 22-годишен модел на „Келвин Клайн“. (горкият той…)

 

21:00 – слагане на децата по леглата.Мадона и челядта

 

21:15 – кратко обмисляне на тема „Абе аз днес свърших ли нещо важно, като например да запиша нова песен за албума, или само се размотавах?“

 

21:30 – секс с 22-годишен модел на „Келвин Клайн“.

 

22:00 – сън, в който сънува как прави секс с 22-годишен модел на „Келвин Клайн“, поради което в 23:00 се събужда и иска секс с умиращия от изтощение 22-годишен модел на „Келвин Клайн“.

 

23:01 – секс с 22-годишен модел на „Келвин Клайн“.

 

Еххх, тежко им е, драги зрители, на нашите музикални звезди. Как да не го заболи сърцето човек, като види на какъв тормоз са подложени само… Ама такъв е животът – мъчен и нечестен. Да се радваме ние, простосмъртните, че притежаваме функцията храносмилане, а не живеем морния живот на известните личности. Защото тогава можеше да погледнем другите простосмъртни и да си кажем: „Пу, тия там долу как живеят в такава мизерия?“. Айде до другия път…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии