23.8 C
Бургас
събота, юни 22, 2024

Черен Петък, цър-пър

ОпашкиТози Петък беше черен – американците са виновни. Ако не знаете какво точно е Черен петък, не си хабете напразно надеждите, че ще разберете от тук. Ами отворете малко гугъл, почетете, какво е това – по цял ден фейсбук.

 

Четвъртък пък беше ТhanksGiving – най-буквално преведено, слушайте сега много вниммателно: „благодарностодаване”, или т.нар „благодарен съм за …”. По това време хората в Америка ядат пуйка и са благодарни за всичко което имат. По-тъпите от тях пък си мислят, че е националния ден на Турция (turkey – пуйка/турция).

Та, в духа на събитията, видите ли, единия ден нагъват и са благодарни за и на екзистенцията си, а на другия, пазаруват като луди. Буквално.

 

По време на Черния петък има големи намаления и разпродажби в повечето големи вериги като Уолмарт, но и домашни разпродажби като Уолвтф.

Коледно пазаруванеСложно точка ком научи от свои достоверни източници следните свръхинтересни за българската аудитория факти, а именно – някои заглавия от американските медии, с гарантирано оригинален коментар от наша страна:

Жена беше арестувана в опит за пререждане на опашката” – същата тя, мексиканка, като видяла, че ще я арестуват, започнала да хвърля зеленчуци по полицаите в опит за самоотбрана. Само че никой нищо не споменал за доматена революция. Шопахолиците в действие! Всеки се брани, кой както може. Де да беше и тук нелегално пререждането… Макар че, то от друга страна, затворите ни така или иначе са препълнени, а нови не са строени от поне 20 години насам.

Черен петъкПазаруващите планират Черния петък с месеци.” – интересен цитат от тази статия гласи следното: „Пазаруването е съревнователен спорт,  но да се надяваме, че няма да стане контактен.” В социалната мрежа Туитър много хора се оплакваха, че са ги блъскали и спъвали.

Петима мъже набиха и откраднаха пазарната чанта на 14 годишно момче.” Еми, дано поне е имало шанса да им благодари на патерици.

 

БТВ пък не пропускат да отбележат, че Америка е най-добрата страна, в която да се родиш през 2012, а България била по-назад от Египет, Тунис и Иран. И ти к’во?

 

 

Контратерорисите от ОкупирайУолстрийт използваха повода да съберат средства за несправедливо уволнените служители на Уолмарт през годините под надслов НашияУолмарт. Mоже да следите борбата на http://forrespect.org/ . Аз, като един виден ДеСи(?)дент, предлагам да съберем пари за несправедливо назначените на работа в милицията. Пирмерно.

No pasaran!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии