7.1 C
Бургас
сряда, февруари 28, 2024

Бум в медицината – уникален български продукт слага край на високото кръвно

16-ти май – Световният ден за борба с хипертонията, ни напомня, че от столетия лекарите по цял свят търсят начин да излекуват хипертонията завинаги.
Екип от български лекари под ръководството на светилото в медицината д-р Ивайло Димитров създаде уникален български хомеопатичен продукт, който слага край и води до пълно излекуване на хипертонията. Екипът се постара да приложи всички иновации в света на хомеопатията и резултатите доведоха до медицинско чудо – за първи път хипертонията се лекува напълно.
hyperbell2Хипертонията създава проблеми на човечеството и за съжаление е една от най-актуалните здравословни теми на XXI век. Наричат я тихият убиец, защото нарушава не само функцията на сърцето и на съдовата система, но и на целия организъм. Съвременната медицина досега не беше намерила адекватен отговор за лечение на високото кръвно налягане и го беше превърнала в хроничен процес, изискващ доживотна терапия.
В настоящия век, причините за високото кръвно налягане продължават да нарастват и създават здравословни проблеми на човечеството. Едни от най-рисковите фактори са стресът, липсата на физическа активност, прекомерната употреба на вредни храни и напитки, употребата на алкохол и наркотични вещества.
Aртериалната хипертония се повлиява изключително добре от препарати, създадени на основата на хомеопатия. Методът е за всички, които желаят да се справят с тази болест евтино и без страничните ефекти на традиционните лекарства.
Екипът от български лекари създаде ХИПЕРБЕЛ – уникален хомеопатичен продукт – специалитет, успешно използван за повлияване на начална и продължителна хипертония. Подходящ е при хипертонични кризи с опасност от мозъчно–съдов инцидент или с тахикардия, при пулсиращи болки в главата и затопляне на лицето, както и при големи разлики между систолно и диастолно налягане.  
hyperbell3ХИПЕРБЕЛ действа като намалява напрежението в кръвоносните съдове, намалява тревожността, предизвикана от стресовия начин на живот и действа благотворно върху функциите на сърцето.
Д-р Ивайло Димитров препоръчва при остра криза да се взема по 1 таблетка на половин час, а при хронична хипертония – 2 пъти дневно по 2 таблетки. Хапчетата се оставят да се разтворят в устата, около 30 минути преди или след храна, като устната кухина е чиста. Силни ароматични вещества като кафе и мента унищожават действието им, но могат да бъдат използвани, не в момента на прием.
С уникалния хомеопатичен продукт ХИПЕРБЕЛ екипът от лекари създаде медицински прецедент и революция към отношението и терапията на хипертонията. Всеки може да се лекува с хомеопатия. Това е толкова просто, колкото да се лекува с всеки друг терапевтичен метод. С важното уточнение, че хомеопатията е изключително безвредна медицина, ненатоварваща организма и подходяща за всички – от деца до възрастни.
Продуктите на БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ могат да бъдат намерени в аптечната мрежа на страната и в официалната страница: www.bellhomeopathy.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии