11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Ампутираха пръст на тийнейджърка, изгнил от фалшиво лепило за нокти (+18)

Тийнейджърка разказва как се наложило докторите да ампутират пръста й, който започнал да гние след употребата на фашливо лепило за нокти.

17-годишното момиче изпаднало в агония от сериозната инфекция, която придизвикало лепилото, купено от местния супер за 10 лв.

amputiran-pryst„Нокътят ми доби зелено-черен цвят. Дори антибиотиците не помогнаха, наложи се да вляза в операция. Крещях и плачех от болка, беше ужасяващо“, спомня си тийнейджърката.

Докторите трябвало да направят разрез по цялата дължина на показалеца на дясната й ръка – от върха до дланта, за да почистят инфектираната тъкан. Въпреки това, момичето хванало нова инфекция, което наложило да отстранят върха на пръста й, след което я оставили да прекара още две нощи в болницата под наблюдение.

Сега Сара посещава физиотерапия, която й помага да се възстанови и да започне отново да използва пръста си пълноценно. „Всичко, което исках, беше красив маникюр“, проплаква момичето.

От веригата супермаркети категорично отказват коментар и препращат към фирмата производител, която според тях трябва да даде обяснение за некачествения продукт, пуснат в търговската мрежа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии