17.6 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

А ти кого мразиш – Карбовски или гейовете?!

tel-aviv-prideОказва се, че в милата ни татковина хората се делят на два вида – такива, които мразят гейовете и такива, които мразят журналиста Мартин Карбовски. Признавам, доскоро се причислявах към вторите, но шизофренните прояви на гей дружинките в пространството започват да ме разколебават.

Г-н „Отечествен фронт“ никога не ми е бил фаворит, тъкмо напротив. Колко коства на човек да отиде в гетото и да тикне един микрофон на братята роми, обяснявайки после в каква изгнила държава живеем? До там ограничавам „журналистическите“ пориви на колегата Карбовски, макар това да е само капка в океана на творчеството му.

Desfile del orgullo gay en Madrid, 2013.
Desfile del orgullo gay en Madrid, 2013.

Сега обаче човекът реши да нарече нещата с истинските им имена и цяла България скочи срещу него. Простете, драги хомосексуалисти, защо дискриминирате бате ви Мартин и не му давате да изрази позицията си. Къде отиде свободата на словото? Моля ви, нали не искате утре да го видите по Витошка само по перо (в …едно конкретно място, където слънце не огрява) да ПАРАДира ГОРДО в името на своето изконно право?

Един от върлите му противници и порицатели се оказа друга известна фигура от медийното пространство. Рут Колева изригна във фейсбук със следното:

Рут Колева„Lentata взе че се оказа супер хомофобски сайт. Първо тази шизо-идиотка Албена Вулвова, писа миналата година как „прайд“ било парад = парадиране. Сега чета Мартин Карбовски как пише „Да, исках да спрем трафика, лъжите, гадостите, с които не се занимава държавата.“ . Да питам, това преди или след като взимаше парите на Цветан Василев се случва? Айде стига лицемерие, и псевдо-национализъм прикриващи комплексите и хомофобията ви. Вие сте тъпаци опитващи се да градите „светъл облик“ на гърба на чуждото страдание. За колко от гореспоменатите „гадости“, някога си си мръднал пръста бе, господин Богданов(по псевдоним Карбовски)? enhanced-buzz-wide-18426-1435071417-10Колкото повече се опитвате да вмените вина на хората, че се борят за правата си, толкова по-жалки ставате пред адекватната част от обществото, която се бори всекидневно за промени, за които вие само говорите за да си пълните жалките предавания. Упс, предаване ли казах? Забравих, че Цветан Василев ви спря кранчето.

Певицата май бързо забрави как продаде себе си в същата телевизия или как изнудваше за пари продуцентите, за да разкрие подробности за (така и не разбрахме истинска ли беше) бремеността си и последвалото решение за аборт.

Крайно време е да разберете, скъпи хомо…фили, че фръцкайки си задниците на прайда няма да изкорените омразата от хомофобите, а напротив – тя ще ескалира и тогава Бог да ви е на помощ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии