8.1 C
Бургас
петък, март 1, 2024

Васил Найденов разплака бургазлии в Рубаят

kec 3Ако сте пренаситени от вмирисаната на гранясала пържена цаца плажна ивица и търсите спокойно и приятно място, където да се насладите на хубава компания в уютна обстановка, ресторант Рубаят ди Маре в морската градина е именно това. Там освен вино от собствена реколта на атрактивни цени, на посетителите се предлага и възможността да прекарат приятно време с лайф изпълненията на „Акага“. Вчера обаче гвоздеят на програмата бе обичаният от поколения наред българи Васил Найденов. 

kec 4

Със завидна пъргавина, певецът познат ни като Васко Кеца вадеше хит след хит от вечния си златен репертоар. Макар, че не е първа младост, Васко не отстъпва нито по чар, нито по тонус на младоците от бранша.

В запазена марка на певеца се превърна окрасеният с блестящи камъчета микрофон, който идеално се вписа с лъскавите рокли на двете акомпаниращи му певици. Една от тях дори се превъплъти в Силвия Кацарова, за да се потопи в „най-щастливия пожар“, заедно с Кеца. 

kec 5

Вечните български шлагери вдигнаха на крака целия ресторант, като малки и големи, млади и стари пяха с пълно гърло „казано честно всичко ми е наред…“, за което може би известна заслуга имат и Ъпсурт.

Огромен букет, съпроводен от целувки, връчи вярна почитателка на певеца. Трогнат, Васил Найденов излезе на бис и удвои участието си с още един час. kec 7Под опиянението на хубавото вино и вечните български песни, присъстващите на концерта ставаха все по-смели и периодично някой се катереше на сцената, за да си открадне кадър с певеца в движение.

За финал вокалът на „Акага“ се провикна: „Васил Найденов – най-големият!“

 

kec 2 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии