18.1 C
Бургас
неделя, юни 23, 2024

Трътките са тук, за да ви нахранят!

Здравейте, чревоугодници!

Започваме обнадеждени тази рубрика, макар да знаем колко малко сполучливи заведения има в скъпия ни Бургас. Целим да ви запознаем с добрите и лошите страни на нашите ресторанти и кафенета, предпазвайки ви от лош избор за това къде да прекарате времето си.

Сигурно често ви се случва да попаднете някъде и да съжалите още в първите минути, проклинайки наум факта, че никой не ви е предпазил от тази грешка. Тук ние идваме на помощ.

Сложно.ком изпраща на разузнаване специално обучен екип от гастрономи, които ще бъдат вашите очи, уши и небце навсякъде в кулинарното предизвикателство, наречено Бургас.

Готови сме без свян да развенчаем всеки мит, ширещ се покрай лъскавите ресторанти в града, също и да издигнем във висините някое малко квартално заведение, стига да намерим основание за това, подкрепено с първокласно обслужване и вкус.

Трътките на Сложно.ком тръгват по улиците на Бургас, за да се нахранят и да ви направят част от атмосферата на топ локациите за ценителите на вкусната храна.

Очакваме вашите коментари и предложения за нашите бъдещи спирки. За да бъдем в помощ на повече любители на гурме кухнята, предлагаме на всеки желаещ да се включи в екипа ни с оценка за заведение без значение от коя точка на света.

Гладни сме!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии