20.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Стилни по време на криза

Всички тайничко въздишаме по красиви дизайнерски дрехи и аксесоари, но малко от нас могат да си ги позволят. За съжаление през последните години семейният бюджет става все по-ограничен, а мечтата за гардероб, изпълнен с произведения на модното изкуство – все по-недостижима. Въпреки всичко, едва ли има жена, която не се стреми да изглежда добре, дори в най-трудните моменти. Ето няколко съвета как да го постигнете:

1. Следете разпродажбите. Ровенето в кошове с преоценени стоки отнема доста време, но си заслужава – никога не се знае какво съкровище може да крие из купчината с парцали! И все пак, защо да давате 100 лева за една дреха, като можете след няколко месеца да си я купите за 20?

2. Не подминавайте магазините за втора употреба. Сред износените дрипи често се намират почти нови маркови дрехи. Разбира се, тук е нужно постоянство – такива находки не са ежедневие, затова проверявайте редовно.

3. Избирайте класически и изчистени кройки. Те никога не излизат от мода и няма просто да събират прах следващия сезон. И да не забравяме, че всяка стилна дама има поне един класически черен панталон в гардероба си!

4.Заложете на ефектни аксесоари. С тях и най-обикновеният тоалет може да изглежда модерен и разчупен, и да направи впечатление. Освен това могат да бъдат намерени на изключително ниски цени.

5. Подбирайте разумно цветовете. Модерната гама се сменя всеки сезон, но неутралните цветове като бяло, черно, сиво и бежово винаги ще имат приложение. Освен това помагат да отнемете вниманието от не толкова перфектните части от тялото си и да го насочите към по-красивите с по-ярките цветове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии