21.1 C
Бургас
неделя, декември 3, 2023

Размерът на пениса – мисията невъзможна?

Размерът на мъжкия полов орган винаги е будел интерес, както при мъжете, така и при жените. Някои жени казват, че размерът няма значение, но уви… ако трябва да избират с какво да се съвъкупляват, дали с 12 или с 22 см, всички единодушно биха избрали 22.

Тук няма да осъждаме женската лакомия или да ви убеждаваме, че вашият член е Ок. Има психолози, които ще ви свалят тези звезди срещу 30 лева на час.

Женският мозък е така програмиран, че крещи безгласно на тялото в което стои, да се размножава и да продължава човешкия род. Дотук нищо ново и ненормално. Мозъкът отговаря за нашите решения и избори. Той кара жената да избере мъж, който максимално да се доближава до перфектните външни белези, за да може и това, което излезе от жената, да бъде негово копие. Ако мозъкът се колебае между няколко мъжки индивида, то той ще накара жената да избере този, който е с най-мускулесто тяло, най-голям пенис, с нос и черти на лицето най-близки до тези на жената. Освен това мозъкът ще вземе и факторите благосъстояние на мъжа, реноме, постижения, здравен статус – известен на жената, опит и т.н.

Предполагам се досетихте, че мъжът също има мозък, който му крещи без глас – оплождай и продължавай рода. Но, за да се случи това, той знае, че трябва да отговаря на един куп критерии, от които най-много се набляга на размера на пениса.

Ако си пуснете телевизор или си купите вестник, или влезете в Интернет, ще забележите как всичко се върти около мъжкия пенис. В 21 век, той е издигнат в култ. Навсякъде дори по реклами на тоалетна хартия, отоплителни уреди или щипки за пране, моделът е полугол, по слип, с голям издут пакет. Един път не сложиха мъж модел на който да му хлопат гащите :))) . В крайна сметка всички мъже решиха, че трябва да имат големи любовни инструменти. Уви, природата не мисли така.

Факт е, че българският мъж е сред щастливата част на населението, и средният размер на българския пенис е 16,5 см – 17,5 см. По размер българинът минава повечето Европейски и Азиатски народи.

Но има една частица от българите, които разполагат с 12-14 см любовни „писалки”, които според самите тях не са достатъчни и ги комплексират.

Старо маркетингово право гласи „От човешката болка, най-много пари се печелят”. Естествен ход на маркетолозите и най-вече на печалбарите е да се измислят продукти за уголемяване на пениса. Бум на пазара на пенис уголемители!

Първо излязоха през 80-те години така популярните пенис помпи. Вкарваш малкото човече вътре и му изсмукваш въздуха докато то не се деформира и разпъне на всички посоки. Много продажби, големи обороти, но и куп разбити мечти. Никой не е успял да си уголеми пениса по този начин. Пример: penispompi.com

Андро пенисът се появи в края на 90-те години. Уред подобен на средновековните машини за мъчения, в който си поставяш пениса и го опъваш, опъваш до момента, в който не стане една идея по-голям от магарешки. Продажби много, но никой не успя да си го уголеми. За сметка на това наранявания и разкъсани тъкани в областта на пениса – много! Пример – www.maleedge.bg

Хапчета от сорта ViMax и останалите 2000-3000 модела хапчета със същото действие направиха фурор в продажбите из секс магазините по цял свят. По химичен начин с покачване на тестостерона можеше да се предизвика единствено ерекция, но не и увеличаване на размера. Жалко, а толкова много ги хвалеха всички :)) Пример: paparak.bg

В началото на 2000 година, в бума на Интернет, по разни форуми се въртеше една статия за увеличаване на размера на пениса по арабския метод Джейлк. Всички бяха луднали по дърпането на члена. Дърпаха ли дърпаха, но единственото което се постигаше е контузии. Някои хора споделяха, че имат успех в уголемяването на пениса, но само в отпуснато състояние. Е пак е нещо, но съотношението на хора приети по спешност и хора доволни от метода беше 10 пострадали, един доволен.

В момента из фейсбук и къде ли не се въртят реклами на сайтове, предлагащи да ти издадат тайната на големия пенис, само срещу един SMS от 2,40 лв. Звучи примамливо, нали? Пускаш SMS и ти решаваш кога да спреш да го уголемяваш. Колко искаш да ти е – 12см, или 22 см или 32 см.. може и още, само ни дай 2.40 лв за SMS. Примерен сайт е penisbg.com.

Тук е моментът да развенчаем мита за големия ромски пенис. Тайната на ромите, затворниците и куп хора, много надежди и малко пари, се състои в парафина. Инжектирането на парафин в пениса е доста популярно. Само срещу 60 стотинки, ставаш „Мистър Биг Дик”. Всеки е виждал картинки из нета или по новините. На 10 пениса, 2 успяват да останат в правилна форма, с подобрения в дебелината и дължината. А какво се случва с останалите 8? Падате ли си по комикси и гротеска? Това ще ви допадне! Неправилни форми, изкривявания, невъзможна ерекция и некроза(умиране и загниване) на тъкани. Дали целта оправдава средствата?

По-заможните и късочленни хора на тази планета прибягват до услугите на пластичната хирургия. Да си говорим в цифри! Ако нямате поне 3000 лева, няма смисъл да четете този текст.

Вариант е да си сложите импланти в пениса, които да го поддържат видимо голям, но при ерекция истината лъсва. Размерът остава същия. Друг начин е инжектирането на течности подобни на парафина, които се абсорбират от тялото. Ефектът е временен – до 24-36 месеца издържа ремонтирания пенис, после отново си връщате стария „модел”. Постига се само удебеляване, но дължината остава същата.http://zdrave.org/wp-content/uploads/2011/10/penis-enlargement-201x300.jpg Чудите се, като са подобни на парафина, дали няма последици като при него. Да, разбира се! Един куп хора се оплакват по разни форуми, как ще живеят 2-3 години с пенис тип карикатура, и как жена им ще си хване любовник, а те нищо не могат да направят. Докторите те карат да подпишеш декларация, че няма да имаш съдебни претенции при техни неуспехи. Рисковете на разкрасяването, бих казал!
Това поне изчезва до 2-3 години, докато парафинът е доживотно твой… осен ако не си резнеш малкия приятел и не го извадиш хирургически (често се случва).

Най-успешният вариант за уголемяване до момента е издърпване на пениса от основата му, извършвана от пластичен хирург. Да, реално се добавят 3-4 см, но пък пенисът висва надолу при възбуда, вместо да стърчи нагоре. Но за закъсалите и това е решение, колкото и да е компромисно.

В крайна сметка се оказа, че няма 100% ефективен начин да си увеличите пениса. Просто не трябва да забравяте, че за всеки влак си има пътници. Сега разбирате ли защо жените с по малки ръце са толкова търсени :))))))

 

бел.ред.:

deleyesocks1

6 КОМЕНТАРИ

  1. Какъвто ти е члена каквото и да правиш такъв си остава пил съм всичко и съм дал над 1000 лв и не мръдна от 13см

  2. Ne che imam problem no principno izdrjlivosta po vreme na seks e po vajna ot dljinata do nqkade no kakvo da kaja kato mie 23 sntimetra i kato imgo sloja ot zat granfon sviri maika plache

  3. […] на мъжкия полов орган винаги е будел интерес, както при мъжете, така и […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии