14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Подчертайте достойнствата си с бижута Сваровски

Хубавите бижута винаги са на мода и никога не са излишни. Особено ако са добре подбрани, ползват се с мярка и изглеждат така, сякаш са изработени специално за вас. Ако попитате някое светило от света на модата, всеки би ви отговорил, че макар и модата да диктува правилата, тя всъщност реално създава само щрихите, а вие трябва да запълните останалото. Сляпото следване на тенденциите, кройките и цветовете всъщност няма да ви направи по-хубави, а точно обратното.

Причината поради която всички обичат Сваровски е именно тази – техните бижута винаги са модерни и винаги присъстват на световните подиуми по един или друг начин, но в същото време, те дават огромна свобода на избор, възможности за различни комбинации от цветове, нюанси и оттенъци.

goose-Swarovski[1]

Много модни експерти споделят мнението, че носенето на бижута Сваровски ни дава избор и свобода на действие, които малко други бижута могат. Според мнозина, това е една от малкото възможности да бъдем едновременно актуални и да не изневеряваме на себе си.

Начинът, по който Сваровски изработват своите кристали позволява на известната марка да създаде бижута в цветове, които на практика може и изобщо да не се срещат в природата във вид на скъпоценен или полускъпоценен камък.

Това дава много добра възможност на жените, които обичат да носят бижута Сваровски да съчетават накитите с цветовете на своите дрехи, чанти и обувки, а също така и със своя тен (топъл или студен), цвят на косата и на очите.

Това от своя страна е изключително важно, защото всеки моден гуру ще ви каже, че качествено подбраните бижута имат за цел да подсилят женската красота, създавайки синхрон между накитите и даденостите на една жена. За да стане по ясно нека дадем и пример. Нека кажем, че сте жена с доста редките виолетови нюанси на очите в съчетание с топъл тен и коса, която прелива в по-тъмни нюанси на кафявото. Ако добавите пръстен или обеци Сваровски с камъни в синьо-виолетов цвят като този на очите ви, вие ще подчертаете едно свое рядко срещано предимство, което иначе би било много по-трудно за забелязване.

German-Vogue-Swarovski-Elements[1]Според мнозина именно това е добър пример за правилно подбиране на бижута, а именно използването им като средство да подчертаете някое свое качество, което е по-рядко или по-трудно забележимо, но всъщност би се харесало от мнозина.

В това отношение световно известната марка Сваровски няма конкуренция, защото малцина имат финансовата възможност да купуват цветни диаманти и да ги съчетават с всеки свой тоалет, но за сметка на това можете да си купите няколко различни бижута от известната марка Сваровски и да използвате всяко едно от тях в подходящия момент, в зависимост от онова, което искате да подчертаете в съответния случай.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии