24.3 C
Бургас
петък, юни 14, 2024

ЧУДО: Малката Тани от Бургас ще живее – операцията е УСПЕШНА!

taniМалката Тани от Бургас ще живее. Детето претърпя сложна операция в болница в Хановер, която е била успешна, съобщиха за това близките й. „Операцията приключи в късния следобяд на 6 май, критичните следоперативни часове минаха и лекарите специалисти обективизираха състоянието на Тани, като много добро за сега. Предстои наблюдение до двадесет дни, като през това време ще излязат и хистологичните изследвания от туморното образувание. Тогава ще има яснота за вида и начина на следоперативното лечение (химиотерапия, лъчетерапия), както и приблизителна сума за заплащането му“, споделят още родителите на детето.
 Те правят всичко по силите си, за да излекуват своето малко слънчице и Тани да има едно прекрасно детство, каквото заслужава всяко едно дете.

Щастието на семейството се срива след тежка катастрофа, при която  в тяхната кола се врязва друг автомобил. Стресът оказва голямо влияние на всички, но Тани преживява най-тежко инцидента. Два месеца по-късно офталмолог установява намалено зрение на едното око, а след още половин година лекарите откриват тумор в главичката на детето.
Момиченцето е диагностицирано с ГЕРМИНАТИВНО-КЛЕТЪЧЕН ТУМОР – ГЕРМИНОМ СЪС ЗЛОКАЧЕСТВЕН ХАРАКТЕР, което наложи животоспасяваща операция.
Сумата, необходима само за нея и престоя на детето в болницата в Хановер, бе 50 000 евро, които бяха успешно събрани с помощта на дарения и няколко благотворителни инициативи. Тази сума не включва престоя на родителите, пътните, както и разходите, които ще последват за по нататъшното лечение и терапия.

Ако искате да помогнете да бъде спасен един невинен детски живот, можете да дарите по следните начини:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ – БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Можете да дарите средства и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: [email protected] или като кликнете ТУК.

Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата.
Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата на Paypal.com и да потвърдите дарението.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии