23.1 C
Бургас
сряда, август 17, 2022

Милена Славова: „Аз винаги съм била позитивна!“

 

Милена

Милена раздава автографи

   Вчера (04.02.12) рок дамата на България Милена Славова изкърти култовия бургаски бар „Роял“ с акустичен концерт. С глас и китара й акомпанираше Даката. Двамата радваха неуморно феновете цели четири часа.

 

   Уникалната Милена не пропусна нито едно от емблематичните си парчета, с които са израстнали поколения наред. Масово с пълни гърла се припяваше от всички краища на заведението: „опитах се да светя като крушка…“, „и никой не пита защо…“, „Искам да бъда директор, на водопад…“.

 

   Няколко привърженици на песните на рок фурията дори имаха възможността да демонстрират гласови данни. В почивките между музикалните сетове, Милена беше постоянно заобиколена от фенове, надяващи се на снимка за спомен с нея.

 

Милена и Даката

 

   Усмихната и лъчезарна както винаги, между всяко едно изпълнение, тя споделяше по някоя и друга интересна история – я за написването на парчето, я някоя лична случка, свързана по някакъв начин с песента. Когато дойде ред на „Fire in m hair“, тя не се смути да вмъкне, че причината тази песен да не бъде избрана да представя България на Евровизия „се крие“ в журито, с което тя няма взимане-даване. „Аз не съм обвързана с тях, те нито пишат, нито продуцират мои песни – следователно нямат изгода от мен“.

   Преди концерта, от екипа на slojno.com бяхме удостоени с вниманието на Милена и успяхме да я попитаме как успява по толкова умел начин да комбинира „позитивността“ с „бунтарщината“. Тя обясни, че не го прави нарочно, „винаги, и в най-трудните моменти пак гледа да е позитивна“. А бунтарщината й по-скоро е борба с несправедливостта. Признава, че винаги, когато нещо я дразни си го казва с усмивка на уста, че иначе я гложди.

   След като в едно интервю беше споделила, че според нея „да се родиш и да останфеновееш в България е мисия“, ние я попитахме как „има нерви да остоява тази позиция“. Отговорът беше категоричен. С усмивка на уста, Милена споделя, че много хора й се чудят на това, след като е обикаляла толкова много по чужбината. Живеейки дълги години в Англия, тя се е устроила добре там, но толкова уредена страна не я привлича. Нейни приятели я питат защо се е прибрала тук и продължава да се бори и да открива топлата вода, но тя е категорична, че не може да живее в държава, където всичко й е наред. Не се чувства комфортно, защото започва да й става скучно, усеща, че всичко вече е уредено и тя няма какво повече да направи. „Докато тук аз се реализирам по някакъв начин и се чувствам полезна с това, което правя.“ – откровено заявява рок легендата.

 

 

Милена в бар Роял

   Поговорихме малко и за дъщеричката й, с която Милена вече записа песен. „Написах й песен и я записахме с едни малки дечица, които я изпяха в студио“. За нетърпеливите фенове Милена сподели, че нещата, за които се пее в тази песен са смешни, дотолкова че покрай майтапа, да си кажем истината. „Хем са за деца, хем са за големи“ – допълва тя. Издаването на новия й албум е временно забавено, поради независещи от нея причини. Спонсорът, който се бил захванал с този ангажимент, я бави, а песните са готови и чакат.

  Щом се осъществи издаването на албума, Милена тръгва на турне, като категорично обеща, че няма да пропусне Бургас, към който демонстрира недвусмислена любов!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
69последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии