16.5 C
Бургас
петък, май 24, 2024

Кои са климатиците на новото време

Помним старите конвенционални машини, които имаха за цел да охлаждат или съответно отопляват помещенията ни навремето. Те струваха много пари, а и изразхохваха сериозно количество електроенергия, което рефлектираше върху портфейлите ни. Десетки години по-късно, нещата се промениха и производителите измислиха стойностни и икономични технологии на разумна цена.

Хит на пазара за инверторните климатици, които залагат на добра визия, компактност и икономичност. Според възможностите на купувача цената варира между 600 и 4000 лева, а от водещо значение е марката, модела, годината на производство и функциите.

И като заговорихме за функции, веднага се сещаме, че климатиците на бъдещето разполагат с пречистващи въздуха филтри, което намалява риска от зарази. Икономичните режими на работа през нощта са другото мъдро хрумване на големите компании Toshiba, Daikin, Samsung и така нататък.

Разполагаме с богат избор от стайни, подово-таванни, колонни и прочие системи. В интернет можете да попаднете на начин за онлайн поръчка на климатик, особено ако посетите сайта на фирма Мегаелектроникс, която е един от лидерите в продажби на климатици у нас. За удобството на клиента се грижат специално обучени консултанти и експерти.

Опцията да поръчате климатик на лизинг също е актуална, а доставката и монтажа са безплатни. Това значително облекчава домакинстата и собствениците на офиси в България.

Тук е моментът да кажем, че е хубаво да определите каква машина е нужна за вас. Дайте си сметка колко помещения ще отоплявате, какво пространство може да отделите и не на последно място с какви пари разполагате. Купувайте само оригинална и по възможност скъпа техника, за да не останете разочаровани.

Малък съвет към потребителите, винаги гледайте къде е гаранционният сервиз. Понякога когато купувам даден продукт не обръщаме внимание на сервизното обслужване и от това си патим. Най-удачния вариант е сервизът да бъде във вашия град за да не изразходвате пари за транспорт.

Платена публикация

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии