17.6 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Какви бяхме, какви станахме

РианаВсъщност, написано така звучи в смисъл, че от колко добри, умни и хубави деца се превърнахме в големи галоши. Ама нейсе! Нямаме това предвид в днешната ни статийка. Тук авторът си позволи да разучи малко повече подробности за днешните величия, та да разберем, аджеба, какви са били преди да станат феймъз и в каква сфера са се изявявали.

         По спомен ни идват в момента сведенията за Риана, която била една обикновена продавачка на сладолед по крайбрежните алеи на слънчев Барбадос, ама едва ли като нашите циганки се е провиквала, за да си рекламира стоката. Точно на работното й място я заварил и Джей Зи (да, същият, дето е известен с великия си израз: „I’m not a businessman, I’m a busyness, maaaaaaaaaaaaaaan!”). Та оттам тръгнала заварката помежду им, а впоследствие и небивалият й успех, който я съпътства до ден-днешен.

         Упи Голдбърг (всички знаете коя е, хайде стига) преди да изяви качествата си на комик, актриса и водеща, заработвала като гримьорка в погребална агенция. Да, именно това, което си помислихте – мацала е с грим горките мъртъвци, та барем им докара по-живнал вид. Ама едва ли… Отделно от това, тя набавяла доходи и като зидар и банков служител. Чудно как ли е съчетавала всичко това?

         Шон Конъри също го знаете кой е. И той като Упи е бил в погребалния бизнес, само дето не е контел труповете, а копаел гробовете им, т.е. бил е гробар. Еми съдба…

         Джим Кери явно е бил от работливите хлапета, защото още на 15 години започва да работи и като охранител, и като чистач във фабрика за произвоство на гуми. Джим Кери

         Не знам как ще ви се стори, но Бийонсе е изкарвала джобните си във фризьорския салон на мамчето си и то не подстригвайки къдравите афро-американски коси, дето се стрижели всекидневно, а метейки ги от пода. Едва ли по тази логика ще ви бъде учудващо да разберете, че 50 стинки…. пардон, 50 cent е бил наркопласьор. Но за резюмето му това сигурно е било голям плюс, когато се е кандидатирал за рапър в музикалната компания.

         Брад Пит е имал доста интересна работа навремето – той едновременно е бил шофьор на проститутки на повикване, а паралелно с това е надявал голям патешки костюм, за да го раздава като викач на крайпътно мексиканско кръчме. Защо пък точно патешки? Нямаше ли да е по-добре да се прави на огромен кочан царевица?

         Кака ви Джулия Робъртс също като Рианчето е слагала топки на клиентите си, но не какви да е, а сладоледени. За мен две сметанови, моля!

   Пинк     Пинк пък си избрала далеч по-стандартен начин, за да изкарва малко кеш допълнително. Алиша, както е истинското й име, въртяла чийзбъргърите в Макдоналдс и пържела легендарните висококалорични картофки. Е, съдейки по хубавата й фигура, явно не ги е похапвала, така както би си похапвал авторът на тази статия, ако беше на нейно място.

         Мадона пък манджосвала понички в Дънкин Донът, после танцувала (а и кой знае какво още) в нощен бар. Дженифър Анистън се изхранвала като куриерка, Деми Мур е била касиерка в агенция за събиране на задължения, а Рей Романо – скучен счетоводител.

         Драги читатели, никой не е застрахован от това да работи позорна работа. Но, хей, я почакайте! Та нали някой беше казал, че срамна работа няма? Именно. Затова нека аплодираме звездите, че от мястото си там горе на върха се сетиха кои са били и откъде са тръгнали. Нищо чудно по някое време пак да се върнат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии