25.1 C
Бургас
петък, юли 12, 2024

Как трябва да изглежда истинският мъж

Модата е наркотик! Безспорно, по света можем да се натъкнем на милиони силно зависими от нея. Какво се случва, обаче, когато мъжът отсреща има по-хубава рокля от жена ви? Дали това ще породи възхищение, от факта, че младежът следи трендовете и е на гребена на вълната, или трябва да нахокате гаджето, че ви излага, носейки раздърпан парцал от миналогодишната колекция на Гучи-Мучи?

Може би, просто трябва да се самобичувате и да посегнете към забранения плод, защото много скоро ще сте единственият, който не взима дизайнерската дрога и ще станете за смях. При всички случаи имате нужда от помощ… Ако познавате човек, който се облича така, знайте, че той също се нуждае от помощ. Модните престъпления може да не ви вкарат в затвора, но със сигурност ще ви вкарат в устите на хората, които ще ви съсипят от подигравки. Предупреждаваме, че това, което ще видите, не е за хора със слаби сърца и изобилие на тестостерон…

ВИЖТЕ СНИМКИ!

[wpex more="Още" less="Свий"]

moda1

moda2 moda3 moda4 moda5 moda6 moda7 moda8 moda9moda10

 

[/wpex]

 

Интернет ни дава достъп до купища информация – страници за забавление, наука, новини, запознанства, себеусъвършенстване и споделяне на лично творчество. Сложно.ком има за цел да бъде всичко това. Създадохме медията, за да поднасяме интересна информация, излязла изпод перото на млади, талантливи журналисти. 
Ние сме млада и независима медия. Нямаме спонсори и не сме обвързани с политически партии или фирми, които да ни казват как. Ние пишем само за това, което ни е интересно. Тук си говорим за всичко.
Нашата публика е разнообразна, също като темите, които разглеждаме. Във все по-забързаното ни ежедневие, читателите предпочитат да получават информация директно от мобилните си телефони, което не ги ограничава по никакъв начин. Тенденцията е все повече потребители на интернет да използват смартфоните си, за да сърфират в мрежата. Именно затова въведохме мерки с цел облекчаване на трафика и по-бързо зареждане на страниците в сайта. Тъй като масово материалите в Сложно.ком са с видео и графично съдържание, което изисква ресурс, сме поставили бутон, с който да разгърнете статията и да я разгледате в пълния й вид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии