24.3 C
Бургас
четвъртък, юни 13, 2024

Днес е… 2 Април

Пипи дългото чорапчеПриключихме с шегите и закачките покрай първи април. Надяваме се сте извъртяли някому хитроумен номер. Но денят на лъжата отлетя и е време да влезем в крак с новата работна седмица и съвсем новия месец Април.

 

Съвсем сериозно и делово съобщаваме, че днес е Международният ден на детската книжка. Пипи, Мечо Пух, вълшебните принцеси и чудни горски обитатели, с които сме израснали сигурно ще вдигат страаашен купон по този повод. (Поне ако намерите дома си в хаос довечера, ще имате една шантава причина за това.) По този повод няма нищо по-забавно от възрастен с питие в едната ръка и детска книжка в другата. Заслужава си изтупването на праха от рафтовете с книги…Далас

 

Ако пък сте повече хора на телевизията сигурно си спомняте „Далас“. Аметиканският хит-сериал започва излъчването си именно на 2 Април 1978 г. „Далас“ е една от първите сапунени опери с такъв невиждан успех, който продължава цели 13 години в САЩ и Европа. Гарантирано днес е вече досаден и остарял покрай Хорейшио, Двамата мъже и половината или пък Отчаяните съпруги, но защо да не се поровим за един епизод? Ей така, за да се посмеем. Ето ви интро за разгрявка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии