14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Днес е… 32 Март

ЕКСКЛУЗИВНО! Apple Inc. празнуват рождения си ден във верига сладкарници Неделя със специалитета „Стоичков“ и боза. Компанията, която е открита през 1976 от двамата Стийв, ще празнува рождения си ден заедно с фенове под звуците на реге и поп фолк. Нека си припомним, че всъщност Apple Inc. е трябвало да създават локатори за Кентаври в Сентръл парк или ябълкови пайове с индийско орехче, но след дълго умуване компанията решила да майстори компютри за масовата публика, тъй като в България вече произвеждали такива локатори и конкуренцията щяла да бъде жестока.

 

съюз на прелетните и непрелетните птициОсвен това, на този ден се отбелязва и Международният ден на птиците. Празникът възниква след конференция на Кормораните и Белите Чапли, които летят към Североизточна Африка, където се избира датата за провеждане на ежегодни конгреси на Прелетните и непрелетните птици. Смята се, че денят се е отбелязвал от дълбока древност, когато Синдикатът на птеродактилите с птича същност са решили да еволюират до Бели Чапли.

 

За определяне местоположението на конгресите на Прелетните и непрелетните птици, бордът на ятоправителите използва Лондонския вестник Times, който е първият в света вестник, в който започва да се печата всекидневна метеорологична информация. Тази година, по информация от британското издание в съдействие с Емо Позитива, за място на събитието е избрана редакцията на Сложно.ком, където ще бъде 21.234 градуса с леки изменения, когато на редакторката й стане горещо. Всички посетители ще получат дъвки Wrigley’s с аромат на средиземноморски сардини, които са главни спонсори на орниторганизацията на Белите Чапли. Дъвките, не сардините.

 

ДъвкиОсвен това, въпросните дъвки, не сардини, също празнуват рожден ден на тази дата. Затова от 10 години насам се провежда Часът на дъвката. Всеки, който е заинтересован за бъдещето на дъвките може да спре да прави каквото и да било и да подъвче дъвка за цял един час между 7 и 8 ч. тази вечер. Всички желаещи да се включат в груповото дъвчене могат да закупят джвачка от най-близкия павилион и да си я гвачат колкото си искат.

 

Хубав и забавен ден! Не забравяйте, че смехът е полезен и от него се правят мускули на корема!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии