25.1 C
Бургас
петък, юни 25, 2021

Днес е… 22 Март

У дома е там, където има шоколадов пудинг…

 

Да, това си е съвсем вярно. Освен, когато у вас не ядат шоколадов пудинг. За информация, обаче днес е денят, в който в САЩ е патентовано производството на скорбяла. Което си е просто нишесте. А то е в основата на производството на апетитни кремчета и инстантни вкусотии, като тези на д-р Йоткер. Да, ама сигурно ще ви се отще, когато разберете, че от същото нишесте се произвеждат и лепила, платове и хартия. (Макар че, у дома има не само пудинг, а и бележници и чаршафи.)

 

в борба за дистанционнотоОсвен това, днес е и денят, в който в САЩ е забранено многоженството (сигурно връзката е, че у дома е там, където е половинката ти). Няма вече хареми, няма вече жени за повече от един мъж. Или поне не законно. Пък и е по-добре една жена да ти се кара за мачовете, отколкото цял харем от 100, бих добавила. Така де, днес се отбелязват 124 години от създаването на Английската футболна лига. Въпреки че с тази игра, която англичаните показват този сезон… може и да се откажем от тях.

 

И докато нас ни вълнуват предстоящите футболни срещи, то в Индия празнуват Нова година. Дали са назад или напред от нас не мога да преценя, но Честита ви Нова Индийска Година!Велико Търново

И във Велико Търново три дни яли, пили и се веселили и то заради труго надмогване (нефутболно имам предвид). Днес е официалният празник на града и жителите му, който е свързан с победата Иван Асен II над Теодор Комнин и по този повод се организират различни прояви.

 

 

А в света празнуват Деня на водата. Посланието е бъдете еко, дори да е само днес! После може и да ви влезе под кожата зеленият начин на живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
69последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии