17.7 C
Бургас
сряда, май 25, 2022

Днес е… 24 април

Животът продължава, дори и да сте лепнали някой троянски кон. Очаквате да ви говорим за антивирусни програми и колко важни са те? Не, на днешния ден група приятели се събират в дървен кон и отиват на парти в Троя, обаче историците се опитват от край време да преиначат тази случка. Не само сексът, но и войната продава – всичко е маркетинг. Събитието с Троянския кон се случва през 1184 г. пр. н. е. в сегашна Гърция.

 

Интересен факт за феновете на компютърната история е, че на днешната дата за първи път е представен персоналният компютър от фирмата IBM през 1981 г. 3 години по-късно Apple да не останат по-назад изскачат с първия преносим компютър (както всички му казвахме куфарче).

 

Днес куп звезди имат рожен ден. Сред тях са Лили Иванова, Краси Радков, Вили Марковска, Жан-Пол Готие, Шърли Маклейн, както и любимата певица на баща ви – Кели Кларксън.

 

Ако се чувствате като опитна мишка, погледнете положително. Днес е световният ден за защита на лабораторните животни. Потърсете помощ, няма как да ви откажат, все пак днес е и ден на националното съгласие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
69последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии