18.1 C
Бургас
четвъртък, май 20, 2021

Да умреш девствен!

Звучи кофти, нали драги радиослушателю? Чета по форумите разни девойки на 12 години, които били изритани в групата на лузърите и загубеняците, щото били още девствени. Времена и нрави, какво да се прави! В недалечното бъдеще (3-4 века назад) да си девствен не само, че не те обричало на публичен срам и омерзение, ами напротив – едва ли не са провъзгласявали подобни „неомърсени“ от плътските блажения индивиди за светци. Авторът на тази статия реши да провери кои от известните личности са били девствени или пък са загубили девствеността си твърде късно (за сравнение, понятието „късно“ в случая изобщо не обхваща крехката възраст от 14 години, така че, тийнейджърки, спете спокойно!)

Връщаме се 10 години назад и проверяваме кои публични особи са били девствени…. (няма информация)

Ъъъъъъ, добре тогава, връщаме 20 години назад…. (няма информация)

Да пробваме с 50 години… (няма информация)

Уау, дори и Иван Вазов ли, бе г-н Гугъл? Да, явно и той!

Хубаво, ще пробваме с век-два-три… Ето! Най-накрая някой се осмели да си признае!

 

НютонДругарят Айзък Нютън (Isaac Newton) – ако не знаете, то вече знаете, че мистър Нютън е английски учен. Завалията починал напълно девствен и според мнозина именно това е била причината за безкрайното му безсъние. Ние обаче трябва да му благодарим и да не се отнасяме с подигравка към личността му, тъй като той не докоснал жена именно поради своята отдаденост към науката, без чието приложение днес не бихме могли да съществуваме. Луи XVIТа той направо е жертвал интимния си живот в името на ябълките, пардон… гравитацията!

 

Френският крал Луи XVI страдал от неприятната болест фимоза – прекалено дълъг препуциум, което, съвсем естествено, повлияло на сексуалната му активност. Френчето било толкова зле, че в първите седем години от брака си с Мария Антоанета той изобщо не я докосвал. Мъртва да е, пак да я ожали човек, а? В крайна сметка на един от рождените си дни владетелят се подложил на операция и „поправил“ мъжкия си инструмент, та възвърнал позагубеното си съпружеско достойнство.

 

ШоуДалеч по-нетривиален бил проблемът на Джодж Бърнард Шоу, който бил девствен до 29-тата си година, но за късмет пък точно тогава изневиделица бил прелъстен от прецъфтяла вдовица (но не в бяло). Най-вероятно го е сгащила в някоя тъмна задна уличка или просто го е нападнала в гръб, докато се къпе. Убеден съм, че случката много е приличала на незабравимата сцена от „Психо“. Факт е, че тази травма дотолкова му е повлияла, та в следващите 15 години не хвърлил белтък към женското.Кант

 

Имануел Кант (немски философ, ако не знаехте) умрял напълно, абсолютно, стопроцентово девствен. Много жалко, но пък липсата на разсейваща женска плът със сигурност му е помогнала да се съсредоточи над трудовете си, за да може поколенията да развиват своите философски способности. Поклон!

 

ЕлисХавлок Елис е бил британски сексолог. Макар сам той да е бил експерт по сексуални въпроси, никога не посягал сам на себе си (демек не мастурбирал), тъй като се опасявал да не хване венерически болести по пътя на въображението си. Оженил се на 32 за лесбийка и бракът им, разбира се, бил съвсем фиктивен. На по-късен етап от живота си признал, че се възбужда от уриниращи жени и дори сам създал ново понятие в сексологията – уролагния. Счита се, че също е бил девственик.

 

РъскинЗа разлика от Елис обаче – Джон Ръскин, пак англичанин (абе какво им става на тия англичани бе?), основно мастурбирал, тъй като в брачната си нощ с Ефи Грей се отвратил от интимното й окосмяване (представете си какво е било, а?). Други обаче твърдят, че в добавка към пубиса й имало и кръв, поради месечния цикъл, в който тя била към момента. В продължение на 6 години той така и не изконсумирал брака си с нея, затова тя се развела с него. По-късно той се взел с французойка и може би ще решите, че всичко било ОК, само дето той се влюбил в нея, когато тя била още на 9. Тогава злите езици го обвиняват в педофилия, но той не я приближава, дори когато тя става на 18 и изпълнява молбата й да я изчака до 21-годишна възраст. Момичето обаче умира, а с нея и шансовете на Ръскин да загуби девствеността си.

 

ХитлерЗа Адолф Хитлер е писано и говорено много. Само най-интимното около него сякаш остава в сянката на ореола му. Има слухове, че той е бил с един тестис, но как някой може да го докаже, след като се говори, че бил девствен през целия си живот. Обичал да чете порнографски книги и списания и въпреки че се е оженил късно за Ева Браун, така и не могъл да влезе в редиците на не-девствениците. Това обаче е доста спорно, предвид слуховете за неговите безбройни полово-предавани болести, като например сифилисът, от който боледувал, както и слуховете за аферите с различни дами.

 

Е, 13-годишни девственици, недейте да си режете вените още. Види се, че и по-зле от вас имало. Та това се случило преди стотици години, ще кажете вие. А пък аз ще отговоря – ами да, модата от ретро времето се завръща. Не го ли доказват високите талии с открити кръстчета, слънчевите очила, колкото плувни маски и огромните като чували дамски чанти, в които може да се побере средноголямо печено прасенце? Сега спрете да плачете, понеже сте още от старото поколение, а оставете коментар под статията с годините си, за да покажете, че не ви е срам да сте девствени. За съгрешилите вече пък имам друго предложение – признайте си кога го направихте! Авторът е жаден за подробности!

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
71последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии