11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

10 мъжки навика, които ужасяват жените

Преди да започнем, нека най-напред да си изясним едно нещо – всяко правило си има изключения. В никакъв слуай не слагаме всички мъже на Земята под общ знаменател, нито пък искаме да изтъкнем отрицателните им страни пред положителните. Това са няколко забавни факта, които важат за по-голямата част от мъжкото население, върху които имаме правото да се посмеем (дори и да позлорадстваме мъничко). Никой представител от противоположния пол не е пострадал при писането на тази статия. (Може би..)

 

1. Бъркането в носа. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеОще от малки и невръстни деца, момченцата с гордост колекционират запас от сополи под леглото си или на някое друго уютно ъгълче от детската стая. Явно това е навик, който много трудно се изкоренява. И във вече зряла възраст, голяма част от мъжете продължават със завиден ентусиазъм да потапят показалец в сякаш безкрайните дебри на своя обонятелен орган в търсенето на какво? Именно този въпрос гложди нежния пол, докато ужасено наблюдава как мъжът до нея човърка съсредоточено навътре в носа си, сякаш оттам всеки миг ще изкара златно съкровище. Ами всъщност май си е точно така – колкото по-голям сопол, толкова по-голямо самочувствие.

 

2. Плюенето и храченето по улицата. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеТова, скъпи мъже, е наистина отвратително. Не знаем защо го правите и честно казано – не искаме да знаем. Просто ще внимаваме къде стъпваме, за да не се подхлъзнем (докато разхождаме чисто новите си обувки на висок ток) на някоя сочна плюнка или лига, оставена преди това от вас.

 

3. Пръцкането под одеялото. 10  навика, които ужасяват женитеСамият акт на освобождаване от натрупалото се напрежение не е толкова компрометиращ (в крайна сметка всички го правим – хубав човек лошо не задържа), колкото фактът, че след това с несравнимо удоволствие и гордост мъжът вдишва от струята „свеж” въздух, идваща изпод одеялото му на меки, приливни вълни. ОК, но когато до него се е сгушила нежната му половинка, можете само да си представите ужаса, изписан на лицето й (от който силният пол изпитва някакво необяснимо задоволство). Както е казал Иво Сиромахов: „Най-лошото в една нова връзка е, че трябва отново да се научиш да пърдиш тихо”.

 

4. Разхвърляните чорапи, космите по сапуна в банята, войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния и прочие дразнещи битови инциденти. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеВсеки мъж върви с пакет от такива битовизми, с които ние или трябва да се примирим и да свикнем, или да се борим всеки божи ден, с пот на челото и пяна на устата, вгорчавайки както собствения си, така и неговия живот.

 

10 мъжки навика, които ужасяват жените5. Истинският мъж е мръсен, потен и възбуден. Ами да, ама не. Не съществува нормална жена, за която хигиената да не е на първо място. Така че предпочитаме истинският мъж да е току-що изкъпан, ухаещ на одеколон и възбуден (освен ако не ни боли глава, естествено, ха-ха). Мъже, ако се чудите как да накарате жена си да крещи и след секс, пробвайте да избършете инструмента си в пердето. Физиономията й ще остане завинаги в съзнанието ви.

 

6. Начинът, по който онемяват при вида на сочни женски гърди. Не че и ние, жените, не се заглеждаме в тях, при условие, че са огромни, пухкави, набъбнали и ще ни избодат очите. Обикновено реагираме негативно поради доза завист, чувство на непълноценност или пък просто защото в този безценен миг на нямо изумление мъжкият поглед, изпразнен от съдържание и всякаква мисъл, ни лази по нервите.

 

10 мъжки навика, които ужасяват жените

7. Начинът, по който се отнасят с жените шофьори. Не става въпрос само за пренебрежителните приказки и коментари. Голяма част от мъжете имат склонността, когато видят някоя жена да шофира (а не дай си боже да е предизвикала задръстване), започват едни бурни нареждания, оплаквания кой идиот й е дал книжка, без дори да се съобразяват дали в купето на колата не присъстват други дами. Но думите в случая не са най-лошото – понякога липсата на толерантност и желанието да покажат какви страхотни шофьори са (ех, това его!) ги провокира да действат напълно необмислено – надуват клаксони, изпреварват с бясна скорост (дори и на завои), правят недвусмислени (разбирайте – неприлични) жестове, показват пълната си липса на възпитание на пътя, сякаш той е тяхна собственост.10 мъжки навика, които ужасяват жените Разбира се, има и джентълмени, които възпитано си мълчат, имайки едно наум. Ние не крием факта, че някои жени са пълна трагедия зад волана. Обижда ни това, че не можете да признаете, когато сме добри в нещо, характерно основно за вас.

 

8. Те също клюкарстват. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеКойто не го е чул с ушите си, няма да повярва. Но да! Мъжете също обичат да клюкарстват и това понякога ужасява женската аудитория, която сляпо вярва, че интригите са тяхна запазена марка. Но времената се менят, а с тях и характерите на нашите мили мъже. Разликата между мъжкото и женското клюкарстване е в това, че докато една жена е склонна да внесе известна доза злорадство и завист (пък Мария си хванала един богаташ и сега само си развява продажната ш*нда по скъпи екскурзии), при мъжете то става по-скоро спонтанно и непринудено, дори невинно, в опит да се поддържа интересният и приятелски разговор в компанията.

 

9. Кофти пиянство. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеВсеки нормален мъж обича да си пийва от време на време, особено в приятна компания и в това няма нищо лошо. Проблемът става сериозен, когато пиянството му не е никак забавно, а дори напротив – от интелигентен и уравновесен мъж, той се превърне в истинско зло – зядлив, превзет или, не дай си боже, агресивен индивид, готов на всичко да покаже своето мъжко величие.

 

10. Обичат да разказват мръсни вицове. 10 мъжки навика, които ужасяват женитеКато изключим моя милост, която с наслада ще седне на една маса, за да си разказва мръсни вицове с представител на силния пол, като цяло дамите са мили и нежни същества (това твърдение също подлежи на проверка), готови напълно искрено да се възмутят, ако до чувствителния им слух достигне някой брутален лаф или груба феминистка шега.

 

В следващия материал ще подложим жените на обстоен анализ, разкривайки най-досадните им навици, които са в състояние да изкарат извън релси дори най-спокойния и уравновесен мъж на света.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии