25.1 C
Бургас
петък, юли 12, 2024

УЖАС: Криминално проявено лице открадна луканка, съблече се голо и опита да изнасили куче на улицата

Страшно криминале се разигра снощи към 1:15 часа след полунощ. Лице без предходни криминални деяния е спряно за проверка на личните документи и се оказа, че цяла вечер е нарушавало редица закони. Към 20 часа на изминалият ден е видяно да пие уиски с лед и лимон в известен бар. След солидна доза алкохол и вероятно наркотици, лицето се е съблякло голо и е осъществило самостоятелен полов контакт пред клиенти на заведение. След повикана охрана и СОТ, лицето е побегнало към денонощен супермаркет. Влязло е вътре и е направило кражба на скъпо струващ суджук. Кражбата е заснета от камера. Лицето е осъществило кражбата, чрез напъхване на колбасът в аналното отверстие.  Капки кръв и анални жлези са издали пътя на лицето, след кражбата.

Екшънът е продължил в сладкарница на голям булевард. Там се е празнувал детски рожден ден на 7 годишно момиче с инициали А.Р. . Докато се е опитвала да духне свещичките и да си пожелае желание, лицето е нахълтало без дрехи и е стреснало малчуганите. Клекнало до момиченцето и брутално издухало вместо нея свещичките. Върху тортата има следи от слюнка и ДНК.

Към 23 часа същата вечер пред офис на голям български мобилен оператор е направило опит за изнасилване на улична котка и куче от породата хъски. От изживяният стрес, кучето е с две различно оцветени очи (синьо и кафяво).  Природозащитник е минал в близост и е снимал 15 минутен клип на насилника. Споделил го е в няколко групи във фейсбук и е създал фурор от коментари.

30 минути по късно лицето открило огън със запалка срещу възрастна жена с инициали Х.Я. от ромски произход. Жената е изпаднала в паника и от шока е заплаакала на тротоара. Тя е разпознала лицето, тъй като го е виждала няколко пъти през седмицата, но в нормално състояние и с чисти дрехи.

Спец части са претърсвали района с хеликоптер и  специално оборудван скейтборд. Намерили са обелки и етикет от суджук, изцапани с кръв, сополи и неясна субстанция. Чрез направен ДНК анализ е установена самоличността на лицето.

Открит е фейсбук профила на извършителя:  http://facebook.com/profile.php?=73322363

Към настоящият момент лицето не е задържано за разпит, но е установено че е онлайн, с постоянна връзка към интернет.

Психолози съветват да избягваме контакт с извършителя, защото може да бъде опасен, агресивен или изобщо да не помни за действията си. Ако познавате лицето или сте в пряк контакт с него се усмихнете, защото всичко написано до тук е шега(статията е нереална) и линка към профила е директен към вашият facebook акаунт. Усмихнете се и изпратете линк към статията на вашите приятели за да се стреснат от постъпките си след употреба на алкохол и наркотици. Усмихвайте се по-често и бъдете внимателни с какви хора се събирате.

Очаквайте подробности и снимки!

Тема в развитие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии