25.1 C
Бургас
петък, юли 12, 2024

Сексът: Лек за запушения нос

 

 

sneeze

Дойде и сезонът на хремите, зачервените очи, течащите носове и оплакването на съдбата. Не стига, че сме в криза и нямаме пари, ами се налага да мислим и къде да се сврем, че да избегнем хвърчащите из въздуха полени. През пролетта най-големият враг на алергичните са брезата, ясенът и дъбът. След тях започва цъфтежът на разни-безобразни треволяци и така чак до август месец.

Колкото и да не ви се вярва райграсът е един от най-честите причинители на сенна хрема, именно в този период. Болестта се проявява най-често в тийнейджърските години, като симптомите й се изострят с приближаване на 30-тата годишнина.

Едва ли има човек, който да не е кихнал поне веднъж, заради блуждаещите във въздуха пухчета. И това да ви е най-малкият проблем. Полените причиняват и сърбежи, течащ нос, зачервени очи, понижаване на концентрацията и цялостна отпадналост.

sneeze2Оказва се, че силният пол може да се пребори с неприятното усещане, при това по доста приятен начин. Сексът, а дори и само мастурбацията, имат вълшебното свойство да отпушват носа и да заличават сенната хрема при мъжете. Според ирански невролози, провеждащи изследвания в университета в Табриз, носът и гениталиите при силния пол са свързани с част от нервната система, която контролира рефлекторния механизъм. Вследствие на раздразнените от полени или някаква инфекция кръвоносни съдове, те се възпаляват и образуват оток, който запушва носа. Ако това обаче съвпадне с еякулацията на мъжа, кръвоносните съдове се стесняват и позволяват на господата да дишат нормално.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии