5.1 C
Бургас
понеделник, декември 11, 2023

ПОМОГНЕТЕ: Издирват откраднато кученце, стопанката дава 2 000 лева награда

leo-4Повече от седем месеца след изчезването на домашния й любимец поморийката Весела страда за малкия Лео и не е загубила надежда, че ще бъдат отново заедно. Рижият сладур е откраднат от двор в морското градче през юни миналата година. Според собственичката животинчето е препродадено и може да бъде навсякъде.
„Умолявам ви, ако сте го купили без да подозирате, върнете го! Търговци, развъдчици на породата, прекупвачи откупувам Лео! Възстановяват се всички разходи по него. Подарява се малък шпиц /по желание – разновидност/ на този, който ми го върне. Предлагам щедро възнаграждение!“, моли за помощ поморийката, която е готова да брои 2 000 лева на този, който й върне свидната животинка.
leo-2„Когато правих колажа с разновидностите на немския шпиц, се питах към коя бихме могли да определим Лео? Ако смесването на отделните разновидности на шпица се практикува често, то очевидно е, че той не принадлежи към нито една от тях и е една наистина красива кръстоска между среден/малък шпиц, пухкавата мека козина на померан, кичурите при волпино и др.“, обяснява Весела.
leoЛео е на 3 години и тежи близо 4 килограма. Висок е около 40 сантиметра, има дълъг, мек, пухкав косъм, бяла опашка, падаща на фонтан на вафли, под която има черен кичур, бяло около муцунката, лапите, заострени ушички пясъчен цвят със стърчащи бели кичури от тях, с бял нагръдник – жабо отпред, дълги крачета, проблемни коляно ставни връзки и т. н.
По информация едни от крадците в района по Черноморието са мъж и жена, които се придвижват из страната с Лада 5, керемидено червена с багажник на покрива. Двамата търгуват на базарите за животни откраднатите кученца. Едно от тези кученца, откраднато от Сарафово, вече е у дома, благодарение на добрите хора, които случайно го купуват от крадците на пазар в Стара Загора и след като разбират от обявите тук, че се търси, го връщат на жената.

Който има информация за Лео, може да се свърже с неговите стопани на тел. 0893 585 444leo-3

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии