17.6 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Как да изберем годежен пръстен

годежМъже, нали искате да знаете какво искат жените, сега ви се отваря такава възможност! Противно на твърденията ръзмерът има значение. Колкото по-голям толкова по-добре.

В момент на криза, колкото и да ни е омръзнало да говорим за нея, средства не рядко липсват. Ако вие господа, сте решили да предприемете тази съдбовна стъпка, трябва да знаете няколко неща! Като за начало не е задължително годежният пръстен да е с брилянт. Добро решение са и останалите скъпоценни и полускъпоценни камъни, като сапфир, топаз, рубин, смарагд, тюркоаз, аквамарин, цитрин, също перли, кехлибар и много други. Може да вземете под внимание и зодиакалния камък на избраницата си. Цветът също е от голямо значение.

Червеният цвят – активизира, действа възбуждащо и оживяващо. Спомага за образуването на еритроцитите, нормализира пониженото кръвно налягане, повишава имунитета.

Оранжевият цвят – активизира дейността на жлезите с вътрешна секреция, укрепва белодробната тъкан.

Жълтият цвят – укрепва нервната система, увеличава отделянето на жлъчен сок, подобрява храносмилането.годежен пръстен

Зеленият цвят – ускорява формирането и растежа на клетките, усилва регенерацията на тъканите и образуването на мускулни влакна, повишава защитните функции. Действа успокояващо на психиката, забавя сърцебиенето.

Небесно-синият цвят – успокоява енергичните хора, нормализира кръвното налягане, намалява мускулното напрежение, но за кротките и срамежливите този цвят е истински шок!

Синият цвят – повишава жизнената сила на организма, възстановява нервната система, засилва концентрацията, лекува разсеяността. 

Много по-изгодно би било ако купите камъка и обкова поотделно. Не забравяйте да поискате сертификат за камъка, за да се уверите, че купувате нещо истинско и стойностно. Ако сте решили да купувате диамант или друг скъпоценен камък бъдете сигурни в продавача. Онлайн покупката също е вариант. Ако се съмнявате в чистотата или среза на камъка може да поискате да го видите без обкова. предложениеТой може да придаде нюанс на камъка и има вероятност да се заблудите, най-често това се отнася за диамантите. Обърнете внимание дали камъкът не е залепен за метала, трябва да бъде механично закрепен и по възможност долната му част да е открита.

Идва ред на обкова, които може да бъде от бяло, жълто или розово злато, или платина, това е ваш избор, като се съобразите с желанията на бъдещата си годеница (забележете какви бижута носи и харесва, ако предпочита сребро, добро решение е бялото злато или платината).годежен пръстен

Другият въпрос е дали пръстенът ще е с един камък или с повече. Най-доброто си остава традиционният пръстен, много по-стилен, с един камък. Но както казах по-рано – колкото повече, толкова по-добре. Няма да сбъркате ако купите и пръстен с няколко камъка.

Най-важен си остава елементът на изненадата. Направете този миг незабравим. Нека бъдещата ви съпруга с умиление да си спомня този момент и да разказва на внуците ви как сте й предложили брак. Нека това бъде най-романтичното изживяване и за двама ви. Не се колебайте и направете приятелката си най-щастливата годеница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии