18.1 C
Бургас
неделя, юни 23, 2024

Джаги, велкро стена и боди арт ще забавляват феновете на SPIRIT of Burgas

Фън зоната на най-големия музикален фестивал в България SPIRIT of Burgas ще е едно от най-атрактивните и весели места на Централния плаж в Бургас. Организаторите й от ON!Fest обещават, че няма да има човек, който да остане безучастен или пък да скучае, минавайки покрай зоната.

 

spirit-fun-zone-1Аркадни игри от Playground ще са позиционирани срещу сцената На тъмно FREESTYLE, вдясно от централния вход. Сред игрите, които ще забавляват гейминг маняците, са Dirty Driving, Super Bikes, Dance Dance Revolution, Guitar Hero, два флипера и баскетбол. В непосредствена близост ще са разположени и джаги, които ще са с неограничен достъп и където се очаква да поиграят повечето от артистите на SPIRIT of Burgas.

 

За феновете, които не са изкушени от състезателния дух, ще има специална боди арт зона, където всеки ще може да бъде изрисуван напълно безплатно от професионалистите на S-Formance Creative Team, които подпомагат и създават събития в сферата на културата и изкуството. Основната цел на боди арт корнъра ще е да съчетае забавлението с подкрепа на младите артисти в България. Два модела „рисунки“ ще са на разположение на всички гости на фестивала, а мястото за рисуване ще е до зоната за хранене и тентата на ON!Fest.

 

Въображението си ще развихрят и известните графитаджии, като това е може би едно от най-очакваните забавления на фън зоната на SPIRIT of Burgas. Четирима от най-добрите в „занаята“ ще изрисуват общо 12 платна по време на трите фестивални дни. Темата е SPIRIT people, графити артистите са RAVEO, DILOM, OSCKR и ESTEO, който ще рисува винили с лицата на хедлайнерите от главната сцена. Графити корнърът е до централния вход.

 

spirit-fun-zone-2За по-екстремно настроените ще има опънато въже, по което всеки ще може да докаже способностите си за балансиране, като особено забавна играта става в по-късните часове на нощта. Extreme Lifestyle ще представят Slackline и ще бъдат така добри да разкрият тайните на умението да ходиш по въже. Техният кът ще е в гористата площ, близо до зоната за храна.

 

Пак там най-екстремно настроените пък ги очаква Bike Trial. Байктраялът е дисциплина в колоезденето, като основна цел е преодоляването на различни препятствия в градска или естествена среда. По време на фестивала ще присъстват някои от най-добрите български карачи, а публиката ще има възможност да се включи в демонстрацията по много разнообразни начини. Зад байктраял зоната стои екипът на BT Sofia Team, създаден през 2008 г. Отборът ежегодно участва в редица български и международни състезания като именно най-добрите членове на отбора са и най-добрите байктраял карачи в страната.

 

Сред другите забавления на фън зоната на SPIRIT of Burgas са надуваема джага, която се играе не с миниатюрни футболисти и лостове, които ги управляват, а със здраво завързани истински играчи, чиито движения са ограничени подобно на обикновената джага. Едновременно могат да играят 10 човека, стига да са над 6 годишна възраст. Екипът на Биго БГ осигурява и лепящата велкро стена, която винаги е абсолютен хит. На площ от 20 кв.м. двама души трябва да докажат един на друг кой може да скочи по-високо, но и да залепне на стената. Да, точно така, да залепне. За най-добрите ще има награди.

 

spirit-fun-zone-3Наградите са любезно предоставени от Logitech@SPIRIT of Burgas и ще зарадват 18 сред най-добрите в специално организиран турнир по джаги, човешка джага и най-добрите скачачи на велкро стената. За всички останали ще има и томбола, която пък ще подари 1 000 талона за 25% отстъпка при покупка на колони Logitech.

 

Всичко, свързано с фън зоната, както и информация за предстоящия ON!Fest, гостите на SPIRIT of Burgas ще могат да научат на тентата на ON!Fest, където ще има и игра, осигуряваща билети за предстоящия на 21 – 24 септември фестивал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии